Dagens Vill Ha – I CAN I WILL.

”Inlägget innehåller annonslänkar från I CAN I WILL”.

Hej.

Jag har snöat in på fina snygga sköna träningstights från I CAN I WILL. De har så många fina och i alla olika mönster och stilar. På min önskelista idag står dessa fina tights. Ja jag lovar och svär att göra många fler yogapass och att gå många fler promenader om tomten kommer en extra gång till mig nu i vår.

ican

Här hittar ni – 1.

Här hittar ni – 2.

Här hittar ni – 3.

Här hittar ni – 4.

 

kram

♥ ♥ ♥

 

17 reaktioner till “Dagens Vill Ha – I CAN I WILL.

Lägg till

 1. Jag kan också LOVA att du kommer göra fler yogapass och annat ansträngande om du känner dig snygg i dina träningskläder. Min Fredrik har köpt SÅ MYCKET träningskläder från Stronger till mig och herregud vad det motiverar mig. Så jag håller tummarna för att någon läser det här och skickar dig några par ❤️

  Gilla

 2. Oj vad snygga och sköna dom såg ut att vara! Jag borde verkligen köpa mig ett par nya men får aldrig tummen ur att göra det haha 🙂

  Gilla

 3. Hm, det var ju några som var riktigt snygga där 😀 Jag ska köpa nya träningstights i slutet av månaden så detta gav ju en del ”inspo” på vilka jag vill ha 😀

  Gilla

 4. Jag tycker att vissa träningskläder är grymt fina, som alternativ nummer tre här … Sjukt fina! Jag tycker man kan ha träningskläder även till vardags bara för att det är så fina 😀

  Gilla

 5. Med snygga träningskläder är det så mycket roligare att träna och jag tror också att du gör fler träningspass i de kläderna. Hoppas att någon snäll person skickar ett par till dig. 🙂

  Gilla

 6. Får den tiden som jag var ute och gick så tyckte jag att jag fick med motivation till att gå när jag köpa nya träningskläder. Jag hoppas att din tomte kommer med någon av dessa fina träningsbyxor 😍

  Gilla

 7. wow förstår att du har dessa på din önskelista,nu står dom uppskrivna på min med.Synd att man inte har råd till dessa men någon kanske hittar min lista och köper dom till mig

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: