Dagens Vill Ha – I CAN I WILL.

”Inlägget innehåller annonslänkar från I CAN I WILL”.

Hej.

Jag har snöat in på fina snygga sköna träningstights från I CAN I WILL. De har så många fina och i alla olika mönster och stilar. På min önskelista idag står dessa fina tights. Ja jag lovar och svär att göra många fler yogapass och att gå många fler promenader om tomten kommer en extra gång till mig nu i vår.

ican

Här hittar ni – 1.

Här hittar ni – 2.

Här hittar ni – 3.

Här hittar ni – 4.

 

kram

♥ ♥ ♥

 

17 thoughts on “Dagens Vill Ha – I CAN I WILL.

Add yours

 1. Jag kan också LOVA att du kommer göra fler yogapass och annat ansträngande om du känner dig snygg i dina träningskläder. Min Fredrik har köpt SÅ MYCKET träningskläder från Stronger till mig och herregud vad det motiverar mig. Så jag håller tummarna för att någon läser det här och skickar dig några par ❤️

 2. Dom är riktigt snygga. Ett par nya tights hade kanske fått upp motivationen för träning igen 🙂

 3. Tycker dom är så himla fina, speciellt de med leopard! Tyvärr matchar de inte alls min plånbok..

 4. Oj vad snygga och sköna dom såg ut att vara! Jag borde verkligen köpa mig ett par nya men får aldrig tummen ur att göra det haha 🙂

 5. Hm, det var ju några som var riktigt snygga där 😀 Jag ska köpa nya träningstights i slutet av månaden så detta gav ju en del ”inspo” på vilka jag vill ha 😀

 6. Vilka snygga tränings kläder men jag har aldrig köpt där i från själv 🙂

 7. Ja, det var verkligen snygga och intressanta mönster på flera av tightsen. Jag gillar de svarta med blommönster på. 🙂

 8. Jag tycker att vissa träningskläder är grymt fina, som alternativ nummer tre här … Sjukt fina! Jag tycker man kan ha träningskläder även till vardags bara för att det är så fina 😀

 9. Med snygga träningskläder är det så mycket roligare att träna och jag tror också att du gör fler träningspass i de kläderna. Hoppas att någon snäll person skickar ett par till dig. 🙂

 10. Det var verkligen vill ha byxor. Kanske ska börja träna, bara för att få frossa i träningsbyxor 😂

 11. Får den tiden som jag var ute och gick så tyckte jag att jag fick med motivation till att gå när jag köpa nya träningskläder. Jag hoppas att din tomte kommer med någon av dessa fina träningsbyxor 😍

 12. Det är viktigt med snygga träningskläder när man tränar 🙂 Mina favoriter är från Adidas 🙂

 13. De är sjukt snygga, har funderat på att köpa ett par tights därifrån!

 14. wow förstår att du har dessa på din önskelista,nu står dom uppskrivna på min med.Synd att man inte har råd till dessa men någon kanske hittar min lista och köper dom till mig

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: