Söndagsshopping i Skäris.

Hej Hej.

Jag hade lovat Tilda att åka och shoppa på söndagen hela veckan. Det kändes jobbigt och tog emot i morse efter för få timmars sömn i natt. Men har man lovat så håller man det, så är det ju. Så vi åkte mot Skärholmen för att shoppa relativt nära.

Söndagsshopping i Skäris.

Till och med jag fick med mig en kasse hem. Kanske inte med det mest roligaste men ändå en påse till bara mig. Tilda där emot hittade både det ena och andra. För att hålla fokus uppe när jag skulle sitta utanför alla provrum behövdes en god cappucino. Tur att Donken har både billigt och gott kaffe.

img_0510img_0511

Kloka ord bara så där.

Tänk så många kloka ord som bara finns som budskap till oss alla på de mest underliga ställena. Mjölkpaketen när Tilda köpte sin frappino skickade en hälsning till alla som såg den och tog emot de vackra orden.

img_0514

Vad har ni för er idag? Nu väntar middagen på mig att bli lagad därefter blir det bästa älskade tvätthögarna som vill bli vikta, strykta och få komma till sina platser.

Må så gott – Vi hörs snart igen.

puss1

14 thoughts on “Söndagsshopping i Skäris.

Add yours

 1. Vad skönt att ni verkade ha en fantastisk dag trots att du inte riktigt orkade i början. Idag har vi haft en till sån där dag då vi bara ha tagit det lugnt, superskönt verkligen 🙂

  1. Vad härligt med en shoppingdag 🙂 skulle också behöva eller rättare sagt vilja ta en sådan snart 🙂

 2. Så härligt med en shoppingtur tillsammans! Själv har jag varit på ”tyst retreat” idag så har kommit hem med ett sällan skådat lugn i kroppen.

 3. Det är alltid roligt att shoppa 🙂 Nae strumpor, sminkborttagning och smink som tagit slut är väl inte det roligaste att köpa men man måste ju 😉 Kul för Tilda att hon hittade lite också 🙂

 4. Jag skulle också behöva ge mig ut och shoppa lite. Behöver lite av allt, men plånboken håller tyvärr inte med mig. Fint att ni kom I väg och hade en bra dag❤️

 5. Stackare. Vilken bra morsa du är som ändå tog dig i väg. Min dotter har världens tråkigaste mamma som hatar att gå i affärer 😉
  Här är det onlineshopping som gäller. Det bästa dottern min vet är när min allra bästaste kompis hänger med, för då springer de runt medans jag sitter i en stol ❤

 6. Vad roligt med en shoppingdag! Vilket bra budskap, det är ju så sant. Jag har jobbat idag så jag är verkligen helt galet trött. Ska krypa ner i sängen och blogga lite och sen blir det att släcka lampan tidigt.

 7. Ibland så måste man bara göra det men gud så jobbigt det är. Jag testar varje dag med träningen men det går inte 😉

 8. vad kul med en shpooing söndag 🙂 . själv har jag bara varit med min sambo och tagit det lugnt <3 blev lite sugen på att shoppa nu jag också synd inget har öppet denna tiden XD

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: