”Sun is shining and so are Swedish House Mafia”

Hej.

Jag försöker landa i fåtöljen här hemma efter kvällens dejt på Tele  2 med Swedish House Mafia och Tilda. De satte nytt publikrekord på Tele2 Arena läste jag hos Expressen för en stund sedan. Jag är inte förvånad för det var galet mycket folk ikväll. Vi hade sitt platser med bästa sikten vilket jag verkligen uppskattade. Extra roligt och stort var det när T kom in fast det var åldersgräns 13 år, nu blir hon ju 13 i november, så visst chansade vi. Tur art den chansningen höll.

DJ-stjärnorna Axwell, Sebastian Ingrosso och Steve Angello meddelade sin återförening i fjol, efter ett sex år långt uppehåll. De inledde den kommande världsturnén med tre utsålda konserter torsdag, fredag och lördag i Tele2 Arena.

Wao Wao Wao – vilken konsert och snygga scenbilder.

Dekoren eller scenbilder vad det nu kallas var magnifika. Jag tyckte de var snygga och nytänkande.Vet faktiskt inte hur många bilder som jag fotade med mobilen men många blev det. Förbandet Vargas Lagola som spelade innan Maffian gick på gillade jag verkligen. De spelade lite av min av musiksmak. Både Tilda och jag både tyckte och tänkte WAO. Trots att det var en mäktig upplevelse så känns det lite som om Maffian lever på gamla meriter. Vilket naturligtvis är exakt vad alla i publiken ville uppleva. Vi ville höra de gamla hitsen vilket vi också fick göra.

img_0506img_0489img_05044iimg_0508

Har ni någon favorit låt med SHM?

Min är och har alltid varit ”Sun is shining and so are you”. Även om solen skiner över mig så behöver jag krypa ner i sängen nu.

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

15 thoughts on “”Sun is shining and so are Swedish House Mafia”

Add yours

 1. Alltså wow blev lite avis på er nu! Så jäkla häftigt att få se dom 😊 vet inte vilken låt jag gillar bäst

 2. Åh vilken mäktigt upplevelse att få se dom live 🙂 Härligt att dom spelade sina gammal låtar med 🙂 Tycker deras musik är super bra men länge sedan jag lyssnade nu

 3. Kul att det var en bra show, är en aning avis! Sun is shining är fasiken min favorit med, blir så glad när man hör den.

 4. Men gud vilken tur ni hade då att hon kom in. Låter som en mysig kväll 🙂

 5. Åh låter som det var otroligt! Hade verkligen velat vara där, men så underbart att ni hade det kul! Min favoritlåt med shm är save the Word

 6. Men WOW vad mäktigt! Så avundsjuk, jag har inte lyssnat så mycket på dom men låten du nämnde känner jag absolut igen och den är så bra! Skönt att höra att ni var nöjda 😀

 7. Jag kan tänka mig att det var ett jädrarns ös både på scen och i publiken. Jag hade gärna varit där. Jag har lite svårt att välja låt men känner nog samma som dig. Kram

 8. Men tusan va kul!! Jag såg att jag hade flera bekanta som också var där när jag kikade igenom instagram och facebook förut. Är inte ett dugg avis alls 😉 haha!

 9. Så häftigt att ni fick tag på biljetter och få se dom live. Jag tycker att deras gamla låter är väldigt bra och har jag nog inte direkt favoritlåt. Alla låtar är riktigt bra. Kul att tilde kom in ändå 😃

 10. Åh wow.. hade så med velat se dem! varför bor msn inte närmre Stockholm ?! Är ju där allr händer 😊

 11. Den är min favvo, eller egentligen är inte det riktigt min stil så det är nog den enda jag lagt på minnet haha. Så härligt att ni hade det bra. Vad jag fattat är 13 års gränsen för barnens öron, iom att hon fyller 13 år så hade det nog varit lugnt för hennes del ❤
  Inte för att jag vet hur man bekräftar en unges ålder 😂😉

 12. Ohh förstår att det var supercoolt vilken känsla. Nej har lite dålig koll på dem, så vet ingen så

 13. Visste inte att dom hade återförenas igen men yess äntligen! Tyckte de var så synd när de la av tidigare. Min favorit låt är greyhound 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: