Dejt med Swedish House Mafia.

Hej Hej.

Hua hua vad jag haft mycket att göra i förmiddags både det ena och andra. Men nu har jag landat i fåtöljen med en kaffe och datorn i knäet. Jag känner på mig att jag behöver ladda mina batterier inför kvällens konsert med Swedish House Mafia.

Swedish House Mafia.

R har jobbat på de två första spelningar och Marcel var där igår. Det ska vara mäktigt på alla sätt och vis. Jag lovar er att själv känna efter vad jag tycker och tänker imorgon. Men men det ska verkligen bli galet kul….

aaa

Ha en toppen lördag alla Sötnosar.

Vi hörs imorgon igen.

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

♥ ♥ ♥

12 reaktioner till “Dejt med Swedish House Mafia.

Lägg till

  1. Min kusin var och såg dem för någon dag sen och kom med riktigt bra recensioner. Hoppas du får en underbar upplevelse ❤️

  2. Jag är nog helt efter, har aldrig hört talas om dem 🙂 Men så har det alltid varit, jag har aldrig haft koll på artister 🙂

  3. Jag tror inte jag har hört talas om den gruppen🙈. Hoppas du lyckades fylla på dina batterier och ha det superkul ikväll💃

  4. Ha det så kul ikväll på konserten dom är verkligen bra! Älskar deras musik. 🙂 Ska bli kul och höra vad du tyckte sen 🙂

  5. Dom är ju inte mina favoriter direkt, men med det sagt, en show med så starka artister kan ju ge gåshud egentligen oavsett vad man tycker om musiken i sig. Stämningen på plats avgör så mycket!

Kommentera

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: