Dejt med Swedish House Mafia.

Hej Hej.

Hua hua vad jag haft mycket att göra i förmiddags både det ena och andra. Men nu har jag landat i fåtöljen med en kaffe och datorn i knäet. Jag känner på mig att jag behöver ladda mina batterier inför kvällens konsert med Swedish House Mafia.

Swedish House Mafia.

R har jobbat på de två första spelningar och Marcel var där igår. Det ska vara mäktigt på alla sätt och vis. Jag lovar er att själv känna efter vad jag tycker och tänker imorgon. Men men det ska verkligen bli galet kul….

aaa

Ha en toppen lördag alla Sötnosar.

Vi hörs imorgon igen.

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

♥ ♥ ♥

12 reaktioner till “Dejt med Swedish House Mafia.

Lägg till

  1. Jag är nog helt efter, har aldrig hört talas om dem 🙂 Men så har det alltid varit, jag har aldrig haft koll på artister 🙂

    Gilla

  2. Dom är ju inte mina favoriter direkt, men med det sagt, en show med så starka artister kan ju ge gåshud egentligen oavsett vad man tycker om musiken i sig. Stämningen på plats avgör så mycket!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: