Friday Love…

Hej.

Så bra denna fredag blev, i alla fall hittills. Fast jag segade mig i morse och bangade min tur till Hågelby idag så fort jag klev utanför dörren. Det var på tok för kallt för att gå på fototur och fika på Hågelby med de kläder som jag tog på mig. Lite surt men jag tänkte om och gjorde det stora av det lilla. Det är inte storheten som är det stora -utan det lilla som blir det stora. Lite så tycker jag att min fredag varit och är. Men bara så ni inte blir oroliga – Jag har mina tre Fredags FFF.

Fredagspresent – Jag fick luktärter i fröpåse och såpbubblor bara för att jag alltid älskat bubblor av alla de slag. Fröerna är redan planterade så nu håller jag tummarna att mina luktärter.

img_0362

Fredagsfika – Jag gick runt på ICA och letade en bra och god fika till mig. Till slut kom jag hem med choklad donuts. Det var verkligen inte igår som jag åt donuts. Jisses så gott det var. Vem har sagt att fredagsfika måste ske hemifrån?

img_0370img_0365

Fredagsfokus –  Jag lyssnade slut på min ljudbok, lagade middag till mig och Tilda och drack bubbel. En helt underbar kväll där allt fick gå i min egen takt. Himmel och pannkaka vad jag behövde min fredagskväll för bara mig själv.

img_0399img_0398

fredag11

♥ ♥ ♥

 

 

18 reaktioner till “Friday Love…

Lägg till

  1. Ja snacka om att vädret inte är på topp nu det är verkligen kallt ute och inge vårkänslor alls. Din fika ser lika god ut fast den är köpt på ICA 🙂 Kram

  2. Åh vad mysigt med lät med matlagning och bubbel 🙂 ja fy så kallt de va igår! Donuts är riktigt gott ibland 😊

  3. Lät som en bra fredag! & skönt att du fick dig en egen fredag. 😊 är inte så jätte glad i munkar, men dem älskar jag 🤭

  4. Åh jag älskar verkligen munkar munkar hehe hoppas du får en underbar dag 🙂

  5. Jag ska försöka ta mig i kragen och baka här hemma men vet inte vad man ska baka… 🙁
    Jag äter inte dounts ^^

    Skönt du fick en fin fredag kväll!

Kommentera

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: