Häng med mig till stan….

Hej Hej.

Jag har varit inne i stan idag hos Maryam på Face Up hudvård och fixat botox i bekymmersrynkan. Så skönt att komma till henne igen. Förra gången var jag hos en klåpare måste jag säga där jag fick tillbaka de pengar jag betalde när jag kom på att de fejkade och bara stack utan att fylla botox. Lång historia som jag lämnar här men det var flera (6 st) som kände och var med om samma sak. Svar nej det var inget tokställe utan ett av de kändare ställena och en läkare som fejkade. Idag finns inte hen kvar på den kliniken eller i verksamhet. Riktigt skönt med påfyllning nu när solen tittat fram igen och jag börjar kisa igen vilket alltid gett mig enorm huvudvärk.

Beridna Högvakten red förbi mig.

Genade genom Kungsträdgården när jag skulle bort till Face Up. När jag skulle korsa Kungsträdgårdsgatan red Beridna Högvakten förbi. Så mäktigt och vackert det är när de uniformerade ryttarna sitter upp på alla dessa magnifika hästar. Wao känsla på den upplevelsen.

img_0532img_0533

Galet stolt blev jag när jag på tåget hem såg att @beridnahogvakten hade använt sig av min bild på sitt konto och taggat mig som fotograf. Den uppmärksamheten på mig och mina bilder var stort. Självklart blev jag lite mallig.

img_0543

Kungsan har blommat över för denna gången.

Kungsträdgården har fått ett annat utseende och är betydligt lugnare nu när träden blommat över för denna gången. I början av juni kommer nog de flesta besökarna tillbaka då restaurangdagarna går av stapeln.

img_0536img_0535

Gofika och Höjden av fräckhet.

Innan jag åkte hemåt gick jag in på Espresso H och tog en fika. Jag satt vid kanten av ett långt bord med en plats till höger om mig ut mot förbipassagen för det var lite fullt vid de orden som jag brukar välja. Jag satt där och smuttade på mitt kaffe och andades livet när tre män hux flux kom och trängde sig ner på kanten. De flyttade och valde andra stolar vilket flera tyckte var lite uppseendeväckande för flera skakade på sina huvud.

Därefter tar ena mannen upp sin väska och dator så nära att lite kaffe från min kopp åker ut på hans fina fina väska. Vad tror ni mannen säger då?

-Du får nog hålla bättre kontroll på dina grejer.

Varpå jag säger ursäkta och ifrågasätter hur han tänkte nu när han kastar upp sina saker där jag satt och fikade. Då svarar mannen att han skulle just nu ha ett viktigt möte med sin VD och behövde utrymme. Där och då trodde jag att jag skulle svimma av förakt för hans beteende. Vilken idiot var min tanke.

Då reser sig kvinnan som satt och arbetade på andra sidan bordet en bit från mig och går fram till männen och nästan skäller ut dem för noter. Hon hänvisar mycket till kvinnoföraktet på Dramaten så vem vet om hon var en av de kvinnor som var aktiva i Me To rörelsen jag fick den känslan. Vilka mansgrisar det finns i vårt samhälle måste jag verkligen säga. Hur som helst så var min fika god och trevlig tills dessa tre nötter kom och härjade…..

img_0537img_0540

Nu ska jag krama på dottern som fått feber och behöver lite omsorg.

♥ Puss & Kram ♥

17 thoughts on “Häng med mig till stan….

Add yours

 1. Jag var faktiskt aldrig in till stan när de blommade som mest. Känns lite trist såhär i efterhand så jag hade velat se det, aldrig gjort de live så att säga. Mäktigt att se männen på hästarna. Kul att de använde sig av dina bilder, du har all rätt att vara mallig 🙂

 2. Så trist att de fejkade med botox för några, jag har aldrig hört att detta skett någonstans innan, men skönt att du fick pengarna tillbaka.

  Wow vad fint att se Beridna Högvakten, och kul att de delade din bild på instagram.

  Gott med en kaffe på Espresso House, men vilka märkliga män men sådan schysst kvinna som kom fram och pratade med dem. Ha en fin kväll!

 3. Jag har själv velat prova botox i armhålan då mina svettkörtlar överproducerar & jag ofta svettas även om det är vinter, speciellt kan jag inte ha tajta tröjor vilket är så tråkigt & hört att botox ska hjälpa mot de 🙂

 4. Vad var det där för jäkla nöt som tror att han kan skälla på dig för att han spiller ut ditt kaffe? De e ju du som ska skälla på honom.

 5. Oj, tänkte så mycket olika saker när jag läste ditt inlägg så nu ska jag se om jag kommer ihåg allt 🙂
  Förstår att din bild användes då det var en fin bild! Kul att bli uppmärksammad!
  Jag får nästan spatt bara av att läsa om männen på caféet. Jag blir galen på hur oförskämda vuxna människor är! En mamma skällde ut min dotter i helgen för att ett fönster var öppet bakom scenen där de uppträdde. Hon frågade om hon ”var dum i huvudet”. Jag blir galen bara att tänka på det. Vad är det för värld vi lever i där vi inte kan uppföra oss mot varandra på ett café eller på en barnshow?!? Sorry min frustration!
  Hoppas dottern kryar på sig. Nu ska jag gå och krama om min dotter som inte heller mår så bra idag.

 6. Men fy vilken hemsk människa du mötte på fiket. ush säger jag bara, men i stunden blir man nog rätt chockad.
  Och vilken fin bild du tog som dom lånade – klart du får vara lite mallig.
  Hoppas du får en fin kväll nu också. kram

 7. Va bra att du fick göra. Botox själv avstår jag allt med skönhetsingrepp men man gör precis som man vill 💕

 8. Så himla dåligt med dessa oseriösa ’läkare’ som ska utföra såna behandlingar! Tur att du hittat en bra nu ☺️

 9. Oh vad roligt att de använde sig av din fina bild, vilken ära. Samt men oj vilken baluns det vart, fniss kan inte annat än småfnissa lite åt det =D

 10. Ibland blir man bara förbluffade över hur människor beter sig. Tyvärr så blir jag oftast så förbluffad att jag blir mållös vid tillfället. Men en halvtimme senare kommer jag på vad jag skulle ha sagt och gjort. 😀

 11. Men shit så trist att ett känt ställe gör så! ILLA!!! Alltså den där gubben hade jag dragit över näsan men förstår att du blev lite chockad. Synd att du inte ”råkade” spilla ut hela drickan…

 12. Vilket pucko till läkare. Trodde han verkligen att kunderna inte skulla fatta att det inte var gjort som det ska. Roligt att beridna högvakten använde din bild och också taggade dig. Sånt gillas.
  Vilka puckon till män som kommer in och tror att de äger hela stället. Trist beteende. Men bra att kvinnan skällde ut dom efter noter.

 13. Vad häftigt att få se när de kommer ridandes på sina hästar, hästarna är också otroligt vackra. Vilken idiot till man tur att kvinnan sa åt honom tycker jag. Kaffet ser iaf gott ut 🙂

 14. Helt galet, vilken människa. så du är mindre värd än hans VD då? Tur att någon ställde upp på dig, så många som inte vågar.

 15. Vilken hemsk typ, hur irriterande var inte han… *suck* dessa kostym nissar på högre poster som inte kan betee sig.
  Hur coolt att få sin bild uppvisad sådär 👍

Kommentera

Up ↑

%d