Torsdags pepp till och från mig.

Hej Hej.

Snart dags igen att åka till sjukhuset med Marcel som satt på akuten i 11 timmar med sina fingrar. Ett som blev skadat förra veckan när de spelade handboll har en fraktur. Det andra som han skadade på tisdags har även det en fraktur men de är osäkra på om en sena är skadad i det fingret så det måste röntgas om. Därefter får vi se var detta slutar. Igår var det flera bud för M först skulle de tejpas, sedan skulle de gipsas och sista läkaren av tre skulle rönta om för bilderna var för suddiga. Så nu börjar han om igen fast med mamma som bihang istället för polaren. Just därför behöver jag lite peppiga ord känner jag. Må så gott känner jag.

2maj1

Kramisar ♥

14 reaktioner till “Torsdags pepp till och från mig.

Lägg till

  1. Men fy vad tråkigt för honom, jag hoppas verkligen att det går bättre i dag när du är med. Och att sjukhuspersonalen får ordning på det nu och är överens

  2. Det är jobbigt att man alltid ska få vänta så länge på akuten :/ Vilken otur han har haft :/ Hoppas det läker fort 🙂

  3. Men aj då! Hoppas ni får klara besked och det fixat nu då. Ha en fin torsdag, 💓

  4. Åh, vad jobbigt. Hoppas ni är färdiga och slappnar av hemma nu. Men om inte så skickar jag massor av pepp, ni fixar det.

Kommentera

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: