Hemlig kvinna, Per Morberg och rakt in i skogen.

Hej.

Hela dagen har det känts som om det är söndag tycker jag. Egentligen så har det inte hänt någonting samtidigt som jag faktiskt hunnit med både det ena och andra. Däremot så har jag inte varit ute och demonstrerat vilket kanske är det som man ska göra just 1:a maj.

Den hemliga kvinnan.

Jag har verkligen snöat in på en ny bok på Storytel  igen. ”Den hemliga kvinnan” av Anna Ekberg. Vill ni ha ett bra bok tips så säger jag bara att denna kommer säkert fånga er lika mycket som den gjort med mig.

img_8600

Godaste lasagnen av Per Morberg.

Jag lagade en supergod lasagne med recept av Per Morberg idag. Det var länge sedan jag åt en lasagne som var så god som denna var. Visst är det alltid lika roligt när maten som man lagar blir så där tok god.

img_8655

Ett varv i trädgården och en sväng i skogen.

Jag gick mitt dagliga varv i trädgården och kollade läget och vattnade det som behövdes innan jag och dottern gick en skön promis i skogen över stock och sten. Vi gick in på en stig vi inte kände till och hamnade mitt i skogen och fick leta oss tillbaka till någon av de stigar som vi kände igen.

img_8658img_8660

♥ Puss & Kram ♥

 

14 thoughts on “Hemlig kvinna, Per Morberg och rakt in i skogen.

Add yours

 1. Den där lasagnen såg galet god ut. brukar inte gilla den maträtten als men nu blev jag nästan sugen på att testa 🙂 <3

 2. Mums så god lasagnen ser ut och vilken tur att ni hittade tillbaka så vi får läsa fler inlägg av dig. Hade ni gått vilse så hade det kanske ekat tomt här inne 😉😂

 3. Oj vilket inlägg med massa tips. Bländade otäck lät intressant! Ska lägga boken på min lista. 🙂 Lasagne bolognese lät inte dum heller. Såg riktigt god ut!

 4. Men det låter verkligen som en bok för mig. I sommar kanske jag har tid att beta av ett gäng böcker igen. Lasagnen ser verkligen underbart god ut. Det är något som jag saknar nu när jag äter ketogen kost. Jag är grym på att göra lasagne om jag får säga det själv, haha. 🙂

 5. Ja det känns verkligen som söndag idag… skönt att det snart är helg igen 😉

  Tack för boktipset – den ska jag verkligen spana in!

 6. Här har det inte hänt mycket alls idag en lugn dag, vad gott med lasagne det är verkligen så gott. Skönt med en promenad i skogen 🙂

 7. Lasagne är ju så gott, men tycker det är svårt att få till bra då jag själv lagar det. Dela gärna med dig av receptet.

 8. Jag älskar boktips!! Eller ja, jag älskar att läsa och tycker det är kul att se vad andra gillar 😀 Härligt att knata runt i skogen, det skulle jag också vilja göra idag men det spöregnar så väntar lite med det 😛

 9. Haha inte bara som är dagvild, jag har varit det typ hela den här veckan, känts som helg varje dag typ 😉 Åh recept är något som alltid faller mig i smaken, så roligt. Ska helt klart kika in där för nu är mina lasagner väldigt tråkiga haha 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: