Fin cykelsadel eller något helt annat?

Hej.

Har ni haft en bra start på veckan så här långt? Jag var inne i stan en snabbis hos psykologen. Tyvärr fanns det ingen ork kvar för att gå en promis och ta en kaffe någonstans så jag åkte hemåt. Väl hemma lämnade jag in en sko hos skomakaren och åkte vidare och hämtade ut ett paket från Lyko.

Fin cykelsadel eller något helt annat?

När jag gick bort till mötet gick jag förbi denna spektakulära sadel som satt på en fin damcykel. Första anblicken var wao vilket grymt fin sadel och jag tog en bild. På tåget hem igen jag kikade på bilden såg jag något helt annat. Så nu är ju frågan…var ser ni?

img_8555

Från det ena till det andra.

Skomakaren i vårt centrum gör även nycklar. I stället där man kan välja motiv på sin nyckel såg jag denna rosa fina nyckel. Det var nära att jag gjorde en ny nyckel till mig bara för att denna var så söt.

img_8556

Paket dags för mig.

Väl hemma slet jag upp min paket från Lyko även att jag köpt produkterna själv och hade full koll på vad paketen skulle innehålla. Det blir ju alltid så mycket roligare med en paket än en påse, håller ni med mig?

img_8560img_8563

puss1

7 reaktioner till “Fin cykelsadel eller något helt annat?

Lägg till

  1. Tråkigt att du inte orkade ta en promenad när det är så fint väder. Det är så roligt att hämta ut saker man beställt 🙂 Jag tycker inte det är någon skillnad på att få en påse eller paket på posten 🙂

  2. Roligt med lite färg på cykeln sådär, men jag ser bara en flygsvampssnopp jag… Och så har jag ju sån humör också, men misstänker att jag inte är ensam om det =) Haha.

  3. Haha nä minsann jag såg en sadel fick kolla till lite längre för att fatta vad du såg, fniss =D Oh skulle gärna ha rosa jag med

  4. Haha var tvungen och kolla lite noggrannare innan jag såg vad det även ser ut som 😉 Haha Håller med fröken rödlök vad det ser ut som. Det är alltid trevligt med att få paket 🙂

  5. Håller verkligen med dej . Så mkt roligare o smidigare o köpa på nätet ön o shoppa på stan . Paket är det bästa jag vet även om man vet innehållet 😂

  6. Vad skönt att du får din sko fixad! Haha vilken rolig sadel, lite hatkärlek till den där nu 😉 Åh men gud vilka fina nycklar, jag hade lätt gjort om min nyckel om jag såg det där 🙂

Kommentera

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: