Handdukstorken viktig detalj i badrummet.

” Inlägget är i samarbete med Virab.se ”

Hej.

Jag tänker att vi ska prata en stund om badrum och en detalj i badrummen nämligen handdukstorkar. Väldigt väldigt ofta när det planeras för att bygga eller renovera badrum handlar det om kakel och klinker framför allt. Därefter kommer handfat, toaletter, duschar och badkar. Allt för ofta tror jag att badrumsplanerarna både privata och kanske även de professionella faktiskt glömmer bort en viktig detalj som både kommer synas och användas dagligen nämligen handdukstorken. Jag vet faktiskt inte varför jag tror det blir så. Kanske för att man tar dem så för givna att de bara ska finnas, vara fina att titta på samt leverera så våra handdukar är torra när de ska användas igen.

Handdukstorken viktig detalj i badrummet.

Det är en del kunskap som man som köpare behöver känna till bland annat vilken värme torken ska gå på. Att handdukstorken ska passa in i det badrummet som den ska sättas upp i och att den ska göra sig bra i rummet är kanske det viktigaste. I alla fall det roligaste att tänka på ur inredningsperspektivet. Jag gick ner till vårt badrum och kikade på vår handdukstork som jag fortfarande tycker är riktigt snygg.

img_8567

Nu har jag nu kikat runt hos Virab för att se vad jag hade valt för handdukstork om jag var i behov av en ny idag. Tro det eller ej men de jag tyckte bäst om påminner om den som vi ha idag. Vilket gjorde det enkelt egentligen …jag skulle leta efter en som var lik den vi har idag.

daimonpetit-stål-miljö-copy

Varför ska man kika in och välja Virab?

VIRAB är ett helsvenskt företag med kunder och leverantörer över hela världen. De började sin resa för 25 år sedan. Då de fick frågan om de inte kunde börja tillverka handdukstorkar av bockade kopparrör. D

Virab säljer idag handdukstorkar online med fri frakt vid köp över 1000 kronor. Skulle man hellre vilja besöka en fysisk butik är det enkelt att leta upp en återförsäljare vilka finns i hela vårt avlånga land.

Dagens bästa tips – Ta en titt i Virabs produktkatalog 

Hos Virab kan du hitta vackra handdukstorkar!

produktkatalog

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

 

” Inlägget är i samarbete med Virab.se ”

12 reaktioner till “Handdukstorken viktig detalj i badrummet.

Lägg till

  1. Bor i hyresrätt från 40-talet, så jag kan nog bara drömma, men tycker det vore underbart att han en handdukstork (och helst massa annat också) i badrummet….

  2. Mamma och pappa renoverade sitt badrum och satte in en sån – underbart! Dom ska göra stambyte i min hyresrätt (badrum & kök) men en sån där får vi nog tyvärr inte…

  3. Älskar den på sista bilden. Hur övertalar jag min man nu att vi A behöver renovera badrummet så att vi B kan lägga in en handukstork

  4. Vi skulle nog inte ha plats för någon handdukstork då vi redan har saker på alla väggarna i badrummet men i mina föräldrars husvagn finns det en liten sån och det är jättesmart☺️

  5. där vi bodde innan hade vi en sån de är så bra. här har vi nygjort badrum men ingen hängare så dåligt det är verkligen så smidigt o torka på o så är de snygga oxå

  6. Vi ska renovera badrummet och vi vill ha en handdukstork så det var en bra tips😃. Vi har inte plats med en stor, men den lilla på den sista bilden vore perfekt.

Kommentera

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: