Rätt lokal till rätt tillfälle.

” Inlägget är i samarbete med Lokus fest och konferens”

logo

Hej.

Har ni som jag tänkt på hur viktigt det faktiskt är att man får tillgång till rätt konferensokal till den tillställning eller konferens som man ska anordna? Känslan när man kliver in i en lokal där man får känslan av WAO här var det fint eller atmosfären känns bra gör oftast att tillställningen kan lyfta.

ee4b3196-9ef8-45e1-bde5-3180a52c92b2

Det kan ibland vara svårt att hitta rätt lokal till rätt pris och tillfälle. Lokus fest och konferens har två kreativa konferenslokaler som är tilltalande och kan rymma sällskap på många människor. Medan ni konfererar finns frukost, fika och lunch som går enkelt  att beställa  i samband med att ni bokar en konferens hos Lokus fest och konferens. De har även konferensvärdar på plats som hälsar er välkomna och tar hand om er under hela dagen.

festvaning_stockholm_city

 

” Inlägget är i samarbete med Lokus fest och konferens”

9 reaktioner till “Rätt lokal till rätt tillfälle.

Lägg till

  1. Lokalen gör ju verkligen så otroligt mycket för en tillställning. Detta låter ju faktiskt riktigt bra så ska försöka komma ihåg det till framtiden också 🙂

  2. Åh så bra information! ska absolut vända mig till dem när jag ska hyra en lokal. Om det finns här vart jag bor 😊❤️

Kommentera

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: