Påsken 2019 har levererat….

Hej.

Fy skäms på mig faktiskt som lovade mig själv igår både dyrt och heligt att ta tag i bloggandet idag igen. Hur gick det med den saken? Ja det gick ju verkligen inte alls bra. Hela långa dagen har jag mest glidit runt och latat mig förutom när jag höll på med allt tvätt.

Latade mig igen.

Jag tänker inte skämmas alls utan tänker bara berätta att jag verkligen älskar att få njuta i solstolen och lata mig i trädgården. Så påsken 2019 har levererat långt över förväntan. Det bästa av allt är att vi sparat påskäggen så vi får gömma dem imorgon. De som spar de har sägs det ju men sanningen är den att killarna fart runt så vi inte knappt varit hemma samtidigt alla  förutom när släkten var här.

img_8301

kram

14 reaktioner till “Påsken 2019 har levererat….

Lägg till

 1. Jag tog mig också en vilodag från bloggen i fredags, vilket var skönt. Att ligga på en solstål i solen låter inte så fel de heller. Riktigt underbart 🙂

  Gilla

 2. Så härligt med en vilsam påsk. Vi behöver alla tid för återhämtning och bäst att passa på när solen skiner!

  Gilla

 3. Äsch ibland är det skönt att slippa allt som har med socialamedier att göra och umgås med familjen och bara vara ❤ Så kul att få gömma Och leta påskägg 😊 håller med om att påsken har varit bra 😊

  Gilla

 4. Denna påsk har verkligen vart en drömpåsk med otroligt fint väder. Så härligt att du har tagit det lugnt och legat i en solstol i solen. Lugna och lata dagar behöver man också ha 🙂

  Gilla

 5. Du gjorde helt rätt i att ta paus från sociala medier och lata dig! Påsken i år har verkligen varit underbar vädermässigt. Så härligt att kunna sitta ute och sola! Barbent är underbart! 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: