Hejdå Vecka 16.

Hej Hej.

Veckans bästa? Allt hängande ute i trädgården med det vackra vädret.

img_8279

Veckans Bu och Bä? Den är svår men får säga alla konstiga drömmar som jag haft i veckan.

Veckans finaste?  Sandalerna som jag såg i veckan.

img_8206

Veckans bästa tips? Måla om gamla saker så blir de som nya.

16eeimg_8168

Veckans godaste? Fredagsbubbel i solen.

img_8274

Veckans hälsa? Lata dagar i solen.

img_8264

Veckans höjdpunkt? Påskfirande med hela släkten.

20c20g

Veckans kaffe stund? En god fika efter mötet med arbetsterapeuten.

img_8195

Veckans nostalgi? Min gamla kaffeservice som åkte in i huset.

img_8158

Veckans bild? Måste ju bli bilden som jag vann Fotoutmaningen med i Länka med Kärlek.

img_8192

Veckans fredagsfokus? När jag satt i solstolen och lyssnade på Bingo & Katrin.

img_8266

Veckans fredagsfika? Hallonpaj med vispgrädde framför Lets dance.

Veckans fredagspresent? Kanske inte den glamorösaste presenten men så nödvändig just nu 10 säckar jord.

img_8238

kram

♥♥♥

14 thoughts on “Hejdå Vecka 16.

Add yours

    1. Så gott med hallonpaj ! Och så mysigt att fira påsken med släkten ! Låter som en härlig vecka !

  1. Vilken underbar vecka du haft! Det är så roligt att få läsa de här veckosammanfattningarna. Kul att få se en bild på dig och dina syskon och dina föräldrar. Underbar bild på körsbärsblommorna. Helt rätt att du vann. 🙂

  2. Vilken härlig vecka du haft skorna ser super fina ut. Kul att vara i trädgården lite 🙂

  3. Åh hallonpaj var verkligen så längesedan jag åt, blev verkligen sugen på det när jag läste att du hade ätit det. Tyckte det lät som en väldigt bra fredagspresent faktiskt, att få plantera är ju bland det mest rogivande som finns. 🙂

  4. Vilka fina träskor! Jag har inte ägt ett par sen jag var liten, röda och med en liten nalle på:). Hallonpaj- mums! Jag har börjat tänka på pajer förra veckan när jag gick i skogen, det var ju blåbärsris överallt;).

  5. Härligt vecka du haft ! 🙂 håller med dig att veckans hälsa, att få vara ute i solen är ju bara så…… hälsosamt och skönt 😁👌😍

  6. Att fika på Espresso house är najs 🙂 Hallonpaj lät inte heller helt fel 🙂 Jag har helst vaniljsås till 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: