Jag vann – leta påskägg tävlingen.

Halloj.

Vi är nog allt lite småknasiga i min familj som avslutar påskhelgen med att gömma och leta påskägg. Nu skulle jag ju kunna säga bättre sent än aldrig men det känns lite fel för alltid har det varit som kommit emellan helt enkelt. någon har varit borta på något. Så till sist fick vi helt enkelt bestämma oss för att ikväll efter middagen är det dags att gömma äggen.

img_8311

Jag vann – leta påskägg tävlingen.

Hon som aldrig vinner något  eller jag vann leta påskägg tävlingen. Lugnt och skönt kunde jag sitta i soffan och mumsa medan de andra letade vidare. En av våra sötnosar ville inte alls vara med på sådana barnsligheter som att gömma påskägg. Det var bara för små barn tydligen. Tur för oss att det fortfarande bodde fyra småbarn här hemma som ville vara med och leka.

img_8314img_8313img_8315

Så nu är väl påsken över för denna gången. Vilken underbar påsk vi haft måste jag säga. Jag är mer än nöjd med min påsk 2019. Men som sagt imorgon är en ny dag. Tilda har fortfarande ledigt då de har studiedag så vi åker in mot stan imorgon och mumsar glass i Kungsträdgården.

puss1

 

4 thoughts on “Jag vann – leta påskägg tävlingen.

Add yours

  1. Visst är det kul att leta påskägg, det gjorde vi med. Jag kom dock sist 😉…men jag fick mitt godis ändå 😁

  2. Man blir aldrig för gammal för påskägg med godis i 😉 Och vad gott att sitta och äta godis blir inte alls avis nu haha. Grattis till vinsten 🙂

  3. Va skönt att påsken varit bra! Alltid kul att vinna ju men förstår att barnen blev lite avis när du satt och åt innan dom 😅

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: