Syskonen Karlsson fastnade på bild igen.

Hej Hej.

Hur mår ni i påskfirandet? Jag mår bra men vet faktiskt inte vad jag ska skriva alls. Igår behövde jag verkligen få andas från alla måsten förutom de som ingick i fixandet inför att släkten på min sida skulle komma över och fira påsk. När jag väl igår tog beslutet att lämna bloggen i datorn och inte dela i några grupper kändes det så himla skönt. Jisses vad jag behövde den dagen. Kanske är det just därför, jag menar att jag inte skrev dagbok – bloggade som det känns svårt att hitta någon tråd att dra i just nu. Kan ni tänka er att inte ens kameran kom fram strax innan La Familia skulle åka hemåt – då måste jag säga att jag är off. Nog om det nu.

Påskfirande med nära och kära.

Vi blev ett helt gäng som grillade och hade glasskalas tillsammans hemma hos oss. Alla hade det nog ganska trevlig förutom Viggo (mina föräldrars hund) som inte alls kom till ro utan var lite halvskraj och ville mest gömma sig i hörnet.

Syskonen Karlsson fastande på bild igen.

Jag tycker att det är så roligt att ha bilder på mig och syster och bror. Fast det är alltid lite svårt att få med mina kära syskon men jag har ett knep och säger alltid att mor och far vill ha oss på bild . Då funkar det oftast..Nu kommer det säkert inte gå så lätt längre när jag avslöjat knepet men jag får hoppas att Cicci och Rickard glömt bort vad jag nyss avslöjade.

20c20a

Lika – Olika.

Är vi så lika tycker ni? Nja vi är nog mest olika skulle jag säga. Cicci och Rulle som han kallas är mest lika som personer på alla plan. Jag är och har alltid varit den som drar iväg åt alla håll och varit orädd för det mesta på gott och ont såklart. Vem tror ni är äldst och så vidare? Klarar ni gissa rätt så får ni en extra påsk kram av mig hur ordningen går?

Lik pappa eller mamma?

Jag har alltid fått höra att jag är lik mamma till utseendet och mormor (som jag tyvärr inte fick träffa då hon gick bort då mamma var 12 år). Det är nog sant men Tilda säger att jag är mest lik pappa. Hon säger att vi har samma mun och gör samma med munnen – det stämmer. Hon säger även att vi ofta håller på med våra händer – det stämmer också. Jag säger att det är vi för vi tycker om att vara i görande hela tiden. Där är vi lika, pappa har och är alltid i något projekt och tycker om att skapa saker precis som jag. Vi snurrar på fötterna också – det stämmer nog också. Jag har inte tänkt på det men visst det gör jag också. Sedan tycker vi båda om att sjunga och gör det faktiskt riktigt bra. Vilka konserter vi haft i bilen under alla våra semester resor. Synd att ni missat dem för de var riktigt bra. Säger resterande familjen något annat ljuger de för de ville ha tyst i bilen och sova för vi är grymma på sång.

Förresten kan ni tänka er att min mor och far blir 80 och 75 år i år? Det har jag lite svårt för faktiskt för de är båda två pigga och alerta som far runt med saker hela dagarna.

20g20f

Det finns även bilder på kusin ligan men det är stränga order om att inte lägga ut de bilderna så jag blir tvungen att lyssna på dem. Hur som helst så har vi bokat in en Fem kamp på Grönan i sommar. Vi måste bara komma på bästa priset till vinnaren men vi har ju lite tid på oss faktiskt.

21

17 thoughts on “Syskonen Karlsson fastnade på bild igen.

Add yours

 1. Det är så skönt att inte bry sig om bloggen och support grupperna ibland. Kan tycka att allt blir så stressigt imellanåt, man ska leverera och kommentera så genuint som möjligt hos flera stycken. Men samtidigt är det riktigt roligt.

  Mysigt att samlas hela familjen och äta gott. Jag vågar mig tyvärr inte på en gissning 😘

 2. Vilket härligt påskfirande ni hade med hela släkten. Jag gissar att du är yngst av dina syskon. Visst är det skönt att ta en eller två dagar ifrån bloggen. Jag tycker att det är väldigt avkopplande. Stor kram

 3. Vilka fantastiska bilder! & ibland är det faktiskt så välbehövligt att bara logga ut och infinna sig i nuet! Kram på dig.

 4. Skönt med en lugn dag, det förtjänade du!
  Kul att träffas allihopa och umgås sådär, älskar sådana dagar! Tycker inte du är lik dina syskon direkt. Dina föräldrar ser superfina ut!

 5. Åh vad skönt med en ledig dag från bloggen, jag tog också en dag ifrån bloggen igår. Det behövs verkligen ibland! Dina bilder får en verkligen att le, så himla mysiga på alla sätt. Ni verkade ha det riktigt trevligt 🙂

 6. Jag försöker också att lura med min bror på bild för vill med ha bilder på oss i vuxnare ålder men han är också svår.. tycker du är lik din mamma 🙂 av syskonen gissar jag på att din bror är äldst, sen du & sist systern 🙂

 7. Vi hade oxå släktträff hemma hos oss igår. Bjöd på kokt korv, ägg, potatissallad och smörgås. Som tack för att de stod ut och flyttade med oss ännu en gång

 8. Härligt med grillande och glassmys! Måste säga att sista bilden på din mamma var riktigt fin! Härligt att ni kan samlas allihop sådär, önskar att jag kunde göra samma.

 9. Man kan vara så lik sina föräldrar & syskon men ändå inte. Vissa skar andra säger att vi har lika tycker man inte själv osv, eller tvärtom, så det är så olika, men som det känns för ögat är du lik din mamma och de andra pappa =D. Fina bilder på er

 10. Det är skönt att bara pausa ibland, man får ett avstånd från allt.
  Får jag en snyting av er tre om jag gissar fel?
  Jag chansar och hoppas att jag klarar mig 😉
  Jag tror din bror är äldst, men sen blir det svårare, alltså du och syrran ser ju ganska lika ut i ålder. Hmm, men jag tror du kommer som nr 2 och din syster som nr 3 hukar mih snabbt utifall smällen kommer ifrån något håll. Ni är väldigt olika, du har mest drag av mamma tror jag 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: