Påsk, semesterfeeling och FFF.

Hej Hej.

De senaste dagar har verkligen känt som om jag gått på semester. För värmen och lunken här hemma har känts som om det vore semester. Igår gjorde jag shorts premiär och idag hamnade jag någon timme i bikini i solstolen på altanen med Bingo & Katrin i lurarna. Jag har redan tjatat om dem men jag bara älskar dem och deras rak och levande sätt att se på livet. Vilka förebilder måste jag säga…

Semesterfeeling.

Som sagt jag hamnade i solstolen med gott kaffe men nu måste jag reda ut allt för er för sådana här dagar när de också är fredag så ska de ju innehålla fika, present och fokus. Tro mig vad de innehållit alla de tre FFF.

Fredagspresent – Fredagspresenten köpte jag redan igår när jag var iväg men jag bestämde faktiskt redan då att jag ville köpa presenten redan då allt för att undvika allt kaos i butiker som jag inte alls orkar med just nu. Vad tror ni jag köpte? Nja inte alls så glamoröst denna veckan utan 10 säckar 40 liter jord till trädgården. Jäklar vad tungt det var att köra lastvagnen genom Bauhaus. Himla tur för mig att jag hade en ledsagare med mig så jag slapp krocka in i allt.

img_8238

Fredagsfokus – När jag satt i solstolen och lyssnade på Bingo & Katrin.

img_8266img_8264

Fredagsfika – Ska jag vara ärlig så jag jag inte ännu mumsat på hallonpajen som jag bakat till oss alla men den ska få vara min fredagsfika. Så jag får leta efter en gammal bild om jag har någon på hallonpaj.

21a

Fredagsbubbel –Är det så här härliga sommardagar så måste man såklart dricka bubbel för att fira att det är påsk och underbart väder.

img_8274img_8275

Påskhälsning från mig till er alla.

Mitt i allt idag så fick jag stor lust att påskpyssla lite. Jag tänkte göra några påsk saker till påskriset. Sagt och gjort så blev jag återigen Ateljerista igen. Det måste vara det bästa jobb jag någonsin haft.

img_8272img_8273

Semesterfeeling.

Jag flyttade in de flesta plantorna och sticklingarna i växthuset idag för nu när det är så varmt så borde de väl klara sig. R och Tilda eldade uppe i vår eldningstunna. En sommardag eller vår om det ska vara på riktigt som man säger.

img_8279img_8269-1img_8283

Alla Fina nu vet ni lite vad jag pysslat med idag medan jag varit helt off här på bloggen.

fredag11

17 thoughts on “Påsk, semesterfeeling och FFF.

Add yours

 1. Ditt inlägg påminner mig om att jag också behöver köpa jord. Det har sjunkit mycket i rabatterna så det behöver fyllas på. Jag var så orolig över om mina pioner klarat kylan eftersom de första skotten kom så tidigt men bekymrade mig i onödan. Lycka! Måste hitta en dag och röja allt gammalt ris som är just nu. Ser inte klokt ut med gammalt och så det nya under…..

 2. Men ohhhh bikini, hur underbart lät inte det ❤❤
  Haha det såg ut som mycket jord. Hoppas följeslagaren var stark 😉

 3. Haha så underbart med jord, då är det ju vår. Det var en bra present tycker jag. Jag älskar att hålla på att gräva och dona och med freedgasbubbel går det undan =)

 4. Såå himla härligt väder nu, känns som sommar! I Örebro har vi haft 20+ i skuggan, vart till och med varmt med linne 😅 Så god hallonpajen såg ut!

 5. Vad härligt att ligga i bikini!
  Längtar hem för att plantera lite. Vill få fint på trappan hemma & i sommarstugan. Men först är det en dag kvar i fjällen!

 6. Gud så härligt! Jag håller med dig om att det är lite semesterkänsla i luften. Dels för att alla är långlediga denna helg och dels för att vädret är så otroligt underbart 🙂

 7. Både låter och ser ut som att du haft fullt upp och då är det ju okej att bloggen blir ”lidande”, det är ju ändå verkliga livet som kommer först 😀 Passar på att önska dig en glad påsk nu när jag ändå kikar in här!

 8. Jag är SÅ AVUNDSJUK på att du har ett växthus! Och att det är så fint där inne, älskar att det finns en sektion med trall. Snart måste vi också ge oss ut och köpa jord, jord och jord till trädgården. Men kul är det att få fixa ute även om det kanske inte är en så värst glamorös present till sig själv!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: