Shorts premiären avklarad.

Hej.

Jag säger väl som alla andra gjort idag – Vilket underbart väder vi har haft. Hela långa dagen har jag varit ute i trädgården och fixat. Vi har satt potatisen och och fixat med både det ena och andra.

Shorts premiären avklarad.

Det är allt lite galet att det förra veckan var svinkallt och minusgrader på nätterna och idag gick jag omkring i shorts och tshirt här hemma. Det fanns bara en sak som fattades och det skulle varit ett glas bubbel men det ska ju bli sommar även imorgon så jag tar det då. Den som spar hon har sägs det ju så fint. Men men imorgon är en annan dag….

img_8247img_8242img_8244

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

♥ ♥ ♥

15 thoughts on “Shorts premiären avklarad.

Add yours

 1. Ja nu är det för varmt med jacka på sig hade bara fleecetröja på mig och jag frös inte alls, så skönt ute. Hoppas nu att värmen håller i sig 🙂

 2. Det var verkligen ett skönt väder igår, hoppas på samma idag så man kan få njuta av ledigheten.

 3. Ja hemma i trädgården absolut schorts, det hade jag med gjort, men tycker att det är lite tidigt på stan än, för det är kallt i skuggan, men superhärligt är det, äntligen fint väder

 4. Ja sådana här dagar är det man kan önska att man kunde byta ut balkongen mot en trädgård. Får önska er en riklig skörd sen!

 5. Jag vågar ej ha för lite kläder , man vet ej risker för influensa å allt 🙌🏻

 6. Ja vilken vändning det blev helt plötsligt, hade dock vinterjacka igår då jag nästan fick skrapa rutorna på bilen innan jag körde till jobbet.. men när jah skulle hem stod temperaturen på 18 grader så härligt!

 7. Haha, jag hade tjocktröja, jeans och jacka när jag gick till gymmet idag.. Höll på att få värmeslag när jag skulle hemöver så fick ju ta av mig till bara linne och det var så himla härligt 😀

 8. Vad härligt med shorts. Här kommer det att dröja länge innan man kan börja med det. Visst e de varmt, men snön ligger kvar på vissa ställen fortfarande.

 9. Ja om detta fantastiska väder fortsätter så lär det ju bli en riktigt härlig sommar också. Bara de inte blir som förra året. Att vara höggravid i den värmen vet ja inte om ja fixat 🤣

 10. Ja igår och idag har det varit riktigt skönt ute 😊.. Jag har tyvärr ingen gård att sätta potatis men det är godare när man äter sin egen potatis 😊

 11. Det är verkligen helt fantastiskt att det är så pass varmt, älskar det! Jag gick jag i klänning, första gången för i år och man svettades tom haha. Du verkar ha det så mysigt när du går runt och fixa i trädgården 🙂

 12. Det har verkligen varit underbart väder idag. Någon shortspremiär har jag inte gjort än men jag har varit ute utan jacka. Så underbart. Vad gott med egen potatis Hoppas att det blir mycket potatis senare i sommar. 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: