Ballbreaker med La Familia.

Halloj.

På kvällen idag åkte vi in till Ballbreaker för att äta middag tillsammans La Familia och spela biljard. Jag är helt kass på biljard med gjorde väl några puttar eller stötar vad det nu kallas. Som sagt är jag helt ointresserad av att hålla på med bollsporter och har faktiskt alltid varit. Att kika på bollsporter är en helt annan grej tycker jag. Mitt motto har alltid varit att titta är okej men att göra själv där blir det tvärstopp och hela jag ropar nej. Så medan de andra fyra spelade lekte jag fotograf som jag brukar göra när tillfälle ges.

Ballbreaker med La Familia.

Maten var riktigt bra. Jag åt som vanligt vegetariskt eller veganskt hela vägen blev det för min del. Mina Bellini smakade sommar vilket jag inte sa nej till alls. Men högsta poäng från mig var min och Willes dessert som vi delade, en vegansk cocos cremebrulé. Den var magisk måste jag säga. Cremebrulé är ju gott i vanliga fall men denna med inslag av cocos var verkligen en tiopoängare.

img_8104img_8103

13wwimg_8125img_8101

Biljardspel för Familjen.

Wille och Robert kan spela biljard och är riktigt bra. Tilda var superduktig för att vara första gången och Marre spelade på som han alltid gör. Jag däremot var sämst och riktigt kass men det gjorde mig ingenting för jag var lika glad för det.

13a13b13c13d

Min lördag var händelserik och med fullfart lite som jag gillar ibland. Snart dags att gå och sova. Imorgon blir det trädgårdsfix plus att jag måste fixa med tvätten igen för det är ju söndagssyssla blivit för mig.

kram

♥ ♥ ♥

24 thoughts on “Ballbreaker med La Familia.

Add yours

 1. Vad trevligt ni verkar ha HAFT det är själv dålig på biljard så förstår dig. Men gemenskapen är bättre än aktiviteter man gör. Viktigaste är sällskapet man har med sig, låter gott med en veganskt dessert också bra för djur och miljö!🤗

 2. Biljard, vilka minnen det väcker hos mig. Sista gången jag spelade så vann jag över min sambo sedan dess vägrar han att spela mot mig. Lika glad för det är jag, jag var kanske hyfsad men det var aldrig det viktigaste i världen för mig direkt.
  Biljard är nog egentligen så att antingen gillar man det eller så gör man det inte.
  Maten såg riktigt god ut så där blev jah nog nästan lite avis.

 3. Så himla lika du & din son är, superfina är ni! Har velat testa creme brule typ hela livet men aldrig blivit av, vad smakar de? 😅

 4. Vilken härlig lördag med familjen! Maten såg god ut och även efterrätten. Låter som du fick en bra kväll 🙂

 5. Det är väl bara roligt att göra saker tillsammans. Om man är bra eller inte spelar inte så stor roll egentligen. Lät väldigt gott med creme brulee med cocos tycker jag

 6. Det lät ju supergott allting och ni verkar haft det riktigt trevligt 🙂 Önskar att jag också kunde samla ihop ett gäng av nära och kära för en kväll då vi bara umgås, men är svårt när alla är så utspridda känns det som.

 7. Men så mysigt ni värkar haft alltid roligt att göra saker tillsamman med sin familj 🙂

 8. Vad mysigt ni måste ha haft 🙂 jag är också dålig på biljard men de är roligt ändå haha

 9. Lät ju verkligen supermysigt, vad roligt med Biljard! Haha det är jag helt värdelös på alltså 😉 Blir lite avis på att du ska göra trädgårdsfix, det är det jag ser fram emot tills man själv har ett hus 🙂

 10. Verkar som att ni haft det super trevligt och mysigt. Maten såg ju gudomlig ut!! Måste testa detta ställe

 11. Jag är tvärt om, jag gillar att spela bollsporter men hatar att kolla på det haha. 😂 ser ut som ni hade det så härligt ihop. ❤️

 12. Jag har aldrig ens VÅGAT spela biljard, för jag tror att jag skulle vara helt kass på det. Konstig inställning egentligen! Men jag är grymt imponerad över maten, ser ju riktigt fantastiskt ut.

 13. Haha jag är lite likadan när det gäller bollsporter, jag är inte alls bra på att spela dem även om jag kan tycka att just biljard är väldigt kul☺️

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: