Påskriset på plats.

Hej.

Jag har hittills haft en urskön söndag. Först en härlig sovmorgon vilket jag verkligen behövde. Efter frukost och dusch åkte jag med William till Bauhaus och Biltema. Jag skulle köpa hem jord och Wille skulle ha något på Biltema så vi slog två flugor i en smäll.

Påskriset på plats.

Jag höll igång några timmar ute i trädgården innan jag hämtade påsklådan och gick upp i skogen och fixade påskriset och även ett ris till altanen. Så nu är riset fixat och färdigt. Himla tur jag hade att det fanns en hel del fjädrar kvar i lådan. För jag hade missat att köpa nya fast tanken slog mig när jag gick förbi dem inne på Bauhaus.

Så jag får väl redan nu börja önska er alla en Glad Påsk

img_8134img_8135img_8131

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

♥ ♥ ♥

16 thoughts on “Påskriset på plats.

Add yours

  1. Jag återanvänder alltid fjädrarna då det är svårt att få tag på fejk-fjädrar. Mysigt med påskpynt, älskar denna högtid 🤗.

  2. Vilka fina ägg du har i ditt ris! Skönt att kunna gå upp i skogen och fixa riset, själv kan jag gå ut i trädgården och hämta.

  3. Skönt med sovmorgon, det hade jag också:). Vi har inte börjat med påskpyntet och det kanske inte blir nåt för vi kommer knappt att vara hemma.

  4. Imorgon ska jag nog ta en promenad jag med och fixa lite påskris. Men jag kör på mina fjädrar som jag haft i några år. Jag gillar inte att det är äkta fjädrar så vill inte stötta den industrin. 🙁

  5. Var längesen jag påskpyntade, tänkte försöka fixa något i år faktiskt 🙂 Enda vi gör varje år är att gömma påskägg som barnen får leta efter och det ska vi göra i år också 🙂

  6. Så mysigt du gjort de! Jag påskpyntar inte alls då jag inte firar påsk men tycker de är fint hos andra 😊

  7. Vilket fint påskpynt du har gjort. Tycker det är så mysigt med påsken när man träffas och målar ägg 🙂

  8. Så fint du pysslat ihop det ❤ Här brukar jag aldrig plocka fram något, men vi funderar på att bjuda hem svärföräldrarna och då kanske vi måste plocka fram något litet ❤

  9. Det ser verkligen jätte mysigt ut med påsk dekorationer. Tyvärr kan vi inte ha det här hemma då vi inte bor själva men de kommer de bli så småningom 😀 Glad påsk <3

  10. Åh men gud sp fint du har gjort, det är verkligen så fint när andra påskpyntar. Jag själv gör typ aldrig det 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: