Veckans F F F.

Hej alla Fina.

Nu trodde ni säkert att jag missade mina F F F denna veckan eller hur? Men det gjorde jag inte. Däremot så blev de lite annorlunda denna veckan för någon presenten blev först idag och jag vet inte om jag kunde kalla att kolla på EM i gympa  samtidigt som lagade mat för någon fokus stund vilket det delvis var. Men i min värld ska det vara på riktigt och det blev det idag, så jag börjar väl berätta nu då.

Fredagsfika – Robert fyllde ju som sagt år igår och det blev tårtkalas på kvällen. Det ryktas om att det även ska bli ny tårta ikväll igen.

img_8082

Fredagspresent – Jag åkte förbi Plantshopen Tullinge idag innan jag skulle hämta hem Tilda från gympan. I fredagspresent fick jag fröer och Lyckoklöver lökar som ska få komma ner i risrabatten bland annat. Sommarblommor fröerna ska jag försöka göra vild ängsfeeling av. Jag har ju en massa planer som ni vet.

img_8094img_8093

Fredagsfokus – Jag bytte helt enkelt bort fredagen mot lördagen bara för att jag själv bestämmer men också för att jag ville ha en fokus stund bara för mig och inte att jag samtidigt skulle stå och marinera kött och gratinera potatis samtidigt.

Fokus blev när jag gick runt och drömde mig bort och fick en massa nya ideér som jag ofta får av att besöka trädgårdsbutiker och trädgårdar.

img_8086img_8089img_8090img_8092img_8091

Dags att försöka göra lite kommentarer och fixa lite med all tvätt innan vi ska in mot stan för middag och biljardtävling.

♥ ♥ ♥

12 thoughts on “Veckans F F F.

Add yours

 1. Blir så taggad när jag ser allt man kan plantera och så. Hade det inte varit för min sambo hade jag nog redan fyllt min trädgård med blommor och börjat så. Men han har hållit mig tillbaka och det är jag glad för eftersom att det varit minusgrader både nätter och morgnar de senaste tre dagarna.

 2. Men vad gott med tårta, härligt! Ska bli spännande att följa hur dina fröer tar sig, och trädgården och allt. Att odla är nog bland det bästa för själen tror jag.

 3. Grattis till han 😀
  Åhh jag har aldrig tänkt på att man kan göra så med de chokladfingrarna, riktigt smart och snyggt 😀
  Så mysigt med blommor men jag har tyvärr inte några gröna fingrar

 4. åh älskar gå i växthus!
  Mina penseer på balkongen dog förra sommaren när de va så varmt.Jag har inte tagit bort dom, nu har de fröat sig själv och de har kommit flera nya blommor, så roligt!

 5. Vilka underbara blommor! Härligt att du tog ditt fokus idag istället för igår 🙂 att lägga fokus på det man vill är ju så viktigt!

 6. Tårtan såg gudomligt god ut! blev så himla sugen på tårta nu haha! Och så älskar jag citron träd med dem är så fina 😊

 7. Trevlig födelsedagstårta med fingers 😉
  Åh det är mysigt med första fröerna och blommorna. Ha en fin fortsatt helg!

 8. Men åh. Blir så pepp på att fixa blommor till trädgården när jag ser ditt inlägg. Tycker det är helt rätt att byta dag för dina tre F om det inte passar med ”rätt dag”. Vad god tårtan ser ut! Mysigt med firande.

 9. Ohh där hade jag också gått och drömt mig bort minsann =D, samt så fin liten minitårta, kreativt med siffrorna

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: