Städade upp efter Skatornas fest.

Hej Hej.

Jippi ropade jag när Marre och Isak klev utanför dörren idag och de möttes av en soppåse som utslängd på hela trappan och framsidan.. Så galet äckligt!!Det var bara att stoppa händerna i trädgårdshandskarna och gå ut och plocka skräp.

Skatorna hade haft fest.

Sanningen är den att vi inte orkade gå ut till soptunnorna igår kväll och då blev de stående innanför dörren. Imorse när R skulle iväg imorse till jobbet med all sin packning tog han ut påsen och råkade glömma den på trappan vilket alla skatorna jublade över. Jisses vad det såg ut hemma hos oss. Alla grannarna som åkt eller gått förbi måste trott att nu har det väl brunnit i huvudena hos Rytterlundarna. Well well nu har fru Rytterlund städat klart och stängt soptunnorna så framsidan är ren och precis som den brukar.

img_8085img_8084

Nu är det nog med äckel päckel idag och jag rullar vidare med min dag.

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

 

7 reaktioner till “Städade upp efter Skatornas fest.

Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: