Städade upp efter Skatornas fest.

Hej Hej.

Jippi ropade jag när Marre och Isak klev utanför dörren idag och de möttes av en soppåse som utslängd på hela trappan och framsidan.. Så galet äckligt!!Det var bara att stoppa händerna i trädgårdshandskarna och gå ut och plocka skräp.

Skatorna hade haft fest.

Sanningen är den att vi inte orkade gå ut till soptunnorna igår kväll och då blev de stående innanför dörren. Imorse när R skulle iväg imorse till jobbet med all sin packning tog han ut påsen och råkade glömma den på trappan vilket alla skatorna jublade över. Jisses vad det såg ut hemma hos oss. Alla grannarna som åkt eller gått förbi måste trott att nu har det väl brunnit i huvudena hos Rytterlundarna. Well well nu har fru Rytterlund städat klart och stängt soptunnorna så framsidan är ren och precis som den brukar.

img_8085img_8084

Nu är det nog med äckel päckel idag och jag rullar vidare med min dag.

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

 

7 thoughts on “Städade upp efter Skatornas fest.

Add yours

  1. Å vad irriterande att behöva lägga tid på något så onödigt. De där fåglarna är bra snabba!
    Hoppas du har en skön lördag – utan mer sopor 🙂

  2. Hehe kunde börjat bättre dagen kanske men ingen större skada skett 🙌🏻 Ha en toppen lördag

  3. Sånt där är så typiskt, vet inte hur många gånger jag sett det hända för våra förra grannar då de alltid lämnade minst en soppåse utanför dörren😅

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: