Gult är inte fult.

Halloj.

En sak som är säkert är att GULT verkligen inte är fult. Inte bara för att det varit en av mina favoritfärger sedan jag var barn när det bara var gult som gällde. Så just därför och för att ge våren en extra knuff idag – Vill jag ha mera Gult. NET – A – PORTER har så mycket fint som ni borde ta er en titt på.

Gult är inte fult.

12aHär hittar ni – 1

Här hittar ni – 2

Här hittar ni – 3

fredag11

♥ ♥ ♥

19 thoughts on “Gult är inte fult.

Add yours

  1. Jag har aldrig gillat gult tidigare men färgen börjar verkligen växa på mig så har faktiskt införskaffat mig mitt första gula plagg nu 😃

  2. Håller med dig, så fräscht och fint! Hade älskat kavajen om jag inte var rödhårig, nu ser jag ut som något påskpynt om jag tar på mig gult med.

  3. Åh, jag såg en jättefin klänning åt det gula hållet med mönster häromveckan och blev sugen på ett köp. Är inte alls mycket för gult egentligen, men det såg så vårigt ut. Klänning med nr 3 var riktigt snygg!

  4. Gult kan vara mycket fint och vackert faktiskt. Själv skulle jag aldrig ta gult på mig men det är för hur det är att bära gult i Skåne under sommartid. Alla svarta kryp som dras till den färgen.

  5. Gul har aldrig varit en färg jag gillat men jag tyckte en hoodie såg så himla snygg ut på en jag kände så jag köpte en likadan. SKOJAR DU VAD JAG ÄLSKAR DEN TRÖJAN 😍

  6. Gult är verkligen inte fult 🙂 Den som sa det kan man ju undra över 🙂 Äger dock för lite gult, men det kommer flytta in mer efter hand som jag orkar shoppa.

  7. Gult är absolut inte en ful färg, men jag kan tycka att den är lite svår. Själv passar jag inte alls i den ,men på andra kan det vara superfint.

  8. Gult är så fint ! Hittade en så fin jacka i gult till dottern som jag bara måste prova på henne och köpa den ifall hon vill ha den 😍😍🙏🏻

  9. Jag älskar verkligen gult, man blir verkligen lycklig i själen av den färgen. Dock äger jag inte ett enda plagg i den färgen tyvärr. Borde nog ändra på det haha 🙂

  10. Gula plagg lyser upp hela rummet, men det är ingen färg jag skulle klä mig i, skulle skull inte trivas i den färgen.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: