Födelsedagslunch på Crêperie & logi.

Halloj.

Idag är ingen vanlig dag för det är Roberts födelsedag. Vilken började på tok för tidigt för mig då barnen bestämde att vi minsann skulle upp vid 06:45 och sjunga och gratta honom innan de åkte mot jobb och skola. Hur som helst vi firade Robert och därefter gick jag och sov en stund till innan det var dags att åka in mot stab och Crêperie & logi i Vasastan där jag bjöd födelsedagsbarnet på lunch.

img_8079img_8080

Crêperie & logi finns på Gotland i Visby och det var där som jag kärade ner mig i stället totalt för några år sedan. När jag för några veckor sedan hastigt och lustigt sprang på Crêperie & logi här i Stockholm blev jag i eld och lågor och ville komma in och äta lunch vilket inte funkade för det var fullt och tidsbokning gällde. Trist tyckte jag såklart men idag passade det utmärkt att ta med mig R dit. Har ni inte ännu ätit hos dem här i Stockholm, Visby eller i Åre gör det för det är bara bäst.

img_8070img_8078img_8073

Sist jag åt på Crêperie & logi i Visby tog jag en bild på kloka ord som jag gillar att samla på mig. Tycker att dessa är värda att sägas ännu en gång.

12

21b

♥ ♥ ♥

 

12 reaktioner till “Födelsedagslunch på Crêperie & logi.

Lägg till

  1. Oh det där såg gott ut! Blev nyfiken på det alltså! Men långt dit för mig haha! Men är vi och reser runt Stockholm typ, så kanske man ska boka bord i tid och testa 😀 Grattis till din R! 😀

    Gilla

  2. Grattis till han från mig, ni verkar ha haft det urmysigt ❤
    Jag har nog aldrig testat den restaurangen, men hör att jag absolut måste det någon dag ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: