Spring i coming! Jag lovar…

Halloj.

Mår ni bra alla Sötnosar? Idag var det dags för andra tillfället i min arbetsförmågeutredning med Agnes. Den gick nog bra eller så som den skulle eller vad man nu säger om sånt. Hur som helst så var tanken att gått och fikat efteråt men det snöade och var svinkallt så jag valde att åka hemåt istället och hoppa i mjukisar och sätta mig och kika på EM i Artistisk gymnastik.

Spring i coming! Jag lovar…

När jag gick förbi inredningsbutiken som jag alltid går förbi och in i nästan varje gång får jag säga idag när jag bara stannade utanför kunde jag inte annat än att le åt skylten som de skrivit på. Så sant men när då? Jag fryser ihjäl minst sagt. Gör inte ni?

img_8055

En ända bild – jag som skulle fotat idag.

Planen igår när jag stängde mina blå var att jag skulle gått och fikat och tagit en sväng runt på Söder med kameran. Men allt vad energi och ork fanns kvar efter mötet idag. Plus att det var svinkallt och jag ville som sagt bara hem. Men en bild tog jag på en moped eller vespa heter det nog som stod parkerad utanför ett hus. Jag tok gillade alla hastighetsmätare och andra mätare. Hela styret var så himla snyggt helt enkelt. Vips så kom ägaren ut och undrade vad jag gjorde…Snäll som jag är visade jag min bild och sa som det var att jag verkligen tyckte hela styret var så snyggt till en svart vespa. Han köpte min sanning och tur var väl det. Håll med om att alla mätare var riktigt snygga.

img_8053

EM i Artistisk Gymnastik under filten.

Väl hemma hoppade jag i mjukisarna och gjorde bananplättar till mig. Sedan satte jag mig och kikade på gympa på datorn. Absolut bästa sporten att kika på. Jag får spritter i benen och drömmer mig tillbaka då det var jag som var aktiv. Gympan går nog aldrig ur mig och tur är väl det….

img_8052
Bilden är lånad av Svenska Gymnastik Förbundet.

img_8063

Nu hejar jag på Jessica Castles. Förresten så leder Jonna Adelteg barren ganska stort in för grenfinalen senare i helgen hittills i alla fall. Tänk om hon äntligen får ta guld!! Jag håller verkligen tummarna.

kram

♥ ♥ ♥

12 reaktioner till “Spring i coming! Jag lovar…

Lägg till

 1. Det missade jag totalt, jag gillar också att titta på gymnastik. Har ju en fantastisk dotter som tävlar i det 👍 fast inte artistisk iofs.
  Förstår att energin var slut, sådana möten brukar ta på krafterna.

  Gillad av 1 person

 2. Vad tråkigt med snö och kyla :/ Det är så skönt att ta på sig myskläder när man kommer hem 🙂 Så jobbig ägare som tror man gör nåt skumt bara för man tar en bild..

  Gilla

 3. Jaa, håller med om att de mätarna var estetiska :-D, däremot detta med våren…jag är skeptisk haha! Gymnastik var mitt favvoämne länge i skolan, dock inget jag fortsatte med efteråt.

  Gilla

 4. Förstår att du ville fota vespan. Så häftig den ser ut. Kul skylt, klart våren kommer. Förr eller senare. Ungefär som att regnet till slut kom förra året fast man inte trodde det då när det var som varmast. Jag skulle gärna läsa mer om din gymnastik.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: