Ju större pokal desto bättre såklart.

” Inlägget är i samarbete med Pokalhuset.se ”

Hej.

Jag minns hur glad jag blev första gången som jag själv vann en riktig pokal. Det var inte när jag tävlade i gymnastik för där får man mestadels medaljer eller plaketter samt blommor. Min första pokal fick jag när jag vann den årliga bowlingturneringen när jag jobbade på förskola i Vasastan. Då var jag stolt och mallig kan jag lova. För att skryta lite extra så vann jag samma tävling året efter och fick ännu en pokal som finns sparade i kallförrådet.

Ju större pokal desto bättre såklart.

När hockey sonen var yngre och hans lag åkte på cuper land och rike runt var det viktigt för laget att vinna och att ta med sig bucklan eller pokalen hem till föreningen. Nu blev det väldigt många för Flemingsbergs 01 när det begav sig för dem. De var ett av Sveriges allra bästa lag.

Lagets egna cup som hölls flera år slog på stort på alla håll och kanter. Självklart så var även vandringspokalen den största av dem alla. Killarna orkade inte bära den själva men det gjorde dem ingenting för de vann ju och vinstpokalen var STOR.

11vinst311vinst2

Var får man tag i pokaler?

Att hitta ställen som säljer pokaler är kanske inte det lättaste men jag tänker tipsa er alla om Pokalhuset.se. De har pokaler till alla tillfällen allt ifrån lite billigare till de exklusivare varianterna. Pokalhuset har supersnabba leveranser och sänder normalt inom 5 dagar. Hos dem finns priser för det mesta  i flera olika material och utformningar. Pokalhuset.se får bli mitt dagens tips.

11vinst4

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

”Inlägget är i samarbete med Pokalhuset.se ”

 

7 reaktioner till “Ju större pokal desto bättre såklart.

Lägg till

  1. Jag tycker att alla tävlingar blir roligare när man vinner något fysiskt, att bara vinna äran är ju bra det med men något fysiskt som man kan ta i gör det lite extra kul☺️

  2. Håller helt med; det var såå viktigt att vinna dom där. Mitt fotbollslag var också väldigt duktigt så har med några stycken i källaren 😅

  3. Ett perfekt ställe att köpa pokaler på om man ska ha en tävling! för hur roligt är det inte att vinna en pokal?😍

Kommentera

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: