Svar på de senaste frågorna.

Hej Hopp.

Du har inte tänkt på att skola om till frisör? Nej det har jag verkligen inte gjort. Men jag kan säga att när jag läste till barnskötare på gymnasiet bodde jag med två tjejer som pluggade till frisörer så både Malin och Ann lärde mig nog ett och annat.

11a11b

Rätta mig om jag har fel, men om det skulle bli gult som förra gången, är det inte då man kan använda silverschampoo? Det stämmer att silverschampo tar bort gula toner i håret. Dottern äter silverschampo skulle jag säga – tror det också är lite inne att använda sig av det när man är blond.

Men när öppnar Salong Pinglan då? Ja ni den Salongen kommer tyvärr inte öppna i detta livet vad jag vet i alla fall.

Hur mycket tar du om man vill komma till din salong? Oj oj det kommer eller skulle vara hutlösa priser allt för att undvika kunder som skulle bli missnöjda.

Får man strös ut ”för vinden”?? Ja det tror jag att man får göra. Nu är jag inte någon begravningsperson i den bemärkelsen men det måste ju vara till en själv eller närmast sörjande att välja.

11c

MEN! Vadå för ung? Vad baserar frisören det på? Frisörerna sa att hon var för ung och att de inte vågade förrän man fyllt femton. Konstigt tyckte jag när målman som jag är stod bredvid. De vågade inte för att kroppen fortfarande växte osv.

Men ush och fy med krocken , hur gick det med honom? Han mår relativt bra. Lite ont i ena axeln och nu även nacken. Han är även lite svullen över ena ögonbrynet.

img_7925

Åkte han in på sjukhuset ändå? Han har varit hos läkare nu och ska röntgas snart.

Är du från Stockholm ursprungligen eller har du flyttat dit? Jag är uppvuxen i Småland men har bott i Stockholm sedan 2 januari 1993 vilket är längre än vad jag bott i Småland. Räknade nyss 26 år har jag visst bott i Stockholm. Men jag har fått lära mig att när man bott mer än halva sitt liv på ett ställe så är man från den orten alltså Stockholm men man är född eller barnfödd som man ska säga i Småland.

11d

Letar också Skinnbyxor, varifrån köpte hon? Tilda köpte i skinnimitation på Gina Tricot.

Det ser verkligen underbart ut allt rosa. Är du där ofta ? Ja jag brukar vara i stan minst två ggr i veckan och i Kungsan såklart när Körsbärsträden blommar.

11e

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

♥ ♥ ♥

 

 

18 reaktioner till “Svar på de senaste frågorna.

Lägg till

 1. Precis som någon ovanför sa så tyckte även jag att bilden på solnedgången var jättefin. Reagerade på den så mycket så jag fick läsa om texten flera gånger 🙂

  Gilla

 2. Jag tror inte att man får strös hur som helst vart som helst. Det vissa saker som man måste följa, men går att googla på det eller prata med dom som har mer koll på det.

  Gilla

 3. Vad bra att han tog läkarkontakt och blir kollad, det känns ju jätteviktigt verkligen. Stockholm är en så otroligt vacker stad, men jag har missat när körsbärsträden blommar tyvärr.

  Gilla

 4. Smart att samla frågorna såhär. Såg riktigt otäckt ut med bilen och det var ju tur att det gick så bra som det gick ändå! Jösses! Hoppas du får en fin dag idag 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: