My first Tattoo.

Hej Hej.

Vet ni vad jag har gjort idag? Jag har gjort något som jag länge velat. Idag var det äntligen dags. Från början hade jag lite större planer men de kommer att bli så lite längre fram.

Min allra första Tatuering.

Som sagt jag har gjort min första tatuering idag hos Octopus Tattoo. Min tanke från början var att göra två redan idag men på inrådan av tatuerarna gjorde jag en idag som det var min allra första. På händerna är ska tatueringar slitas som mest. Fingertatueringar ska också alltid fyllas i efter senast tre veckor för att få bästa resultatet. Så nu återstår bara att samla mig och boka ny tid framöver, för en fingertatuering det ska jag ha. Jag hade blivit tipsad om att de skulle vara kanon bra och trevliga vilket de verkligen var och jag kände mig hur trygg som helst.

Jag hade fått för mig att det skulle göra lite ont men det kändes ingenting. Enligt tatueraren skulle det göra lite ondare när man gör en tatuering där underhuden är tunnare som på fingret som står näst i tur för mig.

Wao så himla stolt och nöjd jag är.

Nu kan jag kryssa över en punkt till på årets bucket list – Att göra en tatuering. Hela bilresan hem satt jag och var så stolt och toknöjd över mig själv att jag äntligen tog tag i saken och gjorde min första tatuering.

img_8040img_8047img_8048

7

 

 

12 reaktioner till “My first Tattoo.

Lägg till

 1. den va liten o söt helt lagom . om ja skulle ville ja ha barnens namn men har inte vågat .
  japp det är oliv träd men har inga oliver kommit men nu har det övervintrat inne inte dåligt det

 2. Åh så kul 😀 Jag var supernervös när jag skulle få min första! Men idag så har jag fem och fler ska det bli 😀

 3. Åh, gud vad roligt! När man gjort sin första tatuering är det lätt att få mersmak 😀 Jag tycker inte heller att det gör ont att tatuera sig. Tycker inte att någon av mina 2 har känts överhuvudtaget typ, förutom när jag fyllde i min ena en gång. Det gjorde ondare!

 4. Kul att ha gjort de äntligen, super fin! Från en som har på alla fingrar så tyckte jag inte de gjorde ont öht, ett av de minst smärtsamma ställena. Förvånad över hur fina mina är ännu med, de ska ju slitas mycket sägs det och behöva fyllas i men jag gjorde mina för fem år sedan och har aldrig fyllt i.

 5. Så modig du är och den blev ju jätte fin ❤️ jag gjorde min allra första tatuering förra året innan jul och ja trodde ja aldrig skulle klara de men jag är stolt 😍

 6. Åh wow så modigt enligt mig som inte riktigt vågar av rädsla att det ska göra ont/kittla så mycket. Så fint med ett litet hjärta! Blir nyfiken på vad för fingertatuering du vill ha så ser fram emot en fortsättning. 🙂

 7. Grattis till din första gadd :-D, gullig blev den! Det är jätteviktigt att man trivs med sin tatuerare, det blir ofta en intim situation och det gäller att man förstår varandra vad gäller motiv.

 8. Det är så farligt att tatuera sig, man vill bara ha fler fler fler hela tiden, jag är så sugen på att tatuera handen men vet i fasen asså 😛

  Jag har två små hjärtan på handen precis vid tummen ^^ Ska fylla i mina andra också snart så jag längtar!

Kommentera

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: