Hårsalong Pinglan hade öppet igen.

Halloj.

Alltså det var med hjärtat i halsgropen som jag drog bort slingormössan från Tildas huvud när färgen skulle sköljas ur ikväll. Efter sista färgningen av hennes hår tidigare blev det inte riktigt bra och hon har velat slinga bort det gula hos frisörer men de har tyckt att hon är för ung, tyvärr. Igår när vi var i stan bestämde hon sig för att vi tillsammans skulle slinga hennes hår. Sagt och gjort, efter skolan idag åkte vi iväg och köpte hem färg.

Hårsalong Pinglan hade öppet igen.

Det är allt en speciell känsla varje gång man ska färga eller slinga håret hemma mycket för det känns som om det är fifty fifty att det blir bra. Idag innan vi hade fönat klart Tildas hår hade jag riktigt ont i magen för det kändes som om vi felade totalt. Men så blev det inte som tur var. Håret blev riktigt riktigt bra. Jag tyckte själv att jag gjorde ett bra jobb. Så nu kanske jag även ska öppna hårsalong??? Bästa av allt är förstås att Tilda själv blev både glad och nöjd. Håret blev inte gult även om bilderna igår kväll visar håret lite åt det hållet.

img_8021img_8023img_8029img_8031

natti

♥ ♥ ♥

25 thoughts on “Hårsalong Pinglan hade öppet igen.

Add yours

 1. Vad bra att ni blev nöjda med resultatet, ser fint ut måste jag säga. Jag blev också sugen på att fixa med håret nu, lite ny färg och sådär =) Men får nog låta det växa ut lite till =)

 2. Jag färgade mig alltid hemma förr, gick ju till en riktig frisör en gång och blev supermissnöjd så fortsatte hemma. Men nu har jag inte färgat håret på väldigt länge 🙂 Det blev riktigt fint!

 3. Jag minns när jag färgade min frus hår med en liten kam som följde med i paketet, så höll jag på att dö lite varje gång jag skulle dra kammen genom varje hårslinga! Resultatet blev ganska fin men blev inte lika fin som på henne, måste öva och öva:).

 4. Det blev ju jätte bra! Så duktig du är, ett tips om det skulle bli gult och man vill ha väck det är att ta en askblond färg och lägga i efteråt. ta bara ingen mörkare så att håret blir mörkare men dem askiga tonerna tar bort både gula och oranga toner i håret och funkar faktiskt jätte bra 😊❤️

 5. Oj vad fint det blev, du är ju superduktig ju! Haha hade du öppnat så hade jag helt klart blivit en kund hos dig 😉 Det är verkligen en överraskning varje gång man färgar hemma, blir det bra eller inte haha 🙂

 6. Så skönt att hon blev nöjd & att det inte blev gult. Förstår din nervositet men det blev ju super bra 🙂

 7. Jag tycker att det blev jättefint resultat på hennes hår,bra jobbat.Förstår absolut att hon är nöjd.Hur mycket tar du om man vill komma till din salong?

 8. Skaffa salong 😂 ja är glad så länge man kan fixa tjejernas hår nu vill de färga mörkt får se på påsklovet .
  Blev jätte bra rida ska va nöjd

 9. Men se där, vilka talanger du har. Jag måste nästan alltid använda silverschampoo efter för attminimera gul färg. Men när öppnar Salong Pinglan då? Och blir det kanske frisör kombinerat med café? Det skulle jag kunna tänka mig att hänga på!

 10. Just att slinga hemma är ju svårt. Men det blev riktigt bra. Blev lite sugen på att slinga mitt hår själv men det får nog bli hos frissan. 😊

 11. Jätte fint!! 😀 Rätta mig om jag har fel, men om det skulle bli gult som förra gången, är det inte då man kan använda silverschampoo? Tycker iaf du gjort ett grymt jobb!! Jag fick hjälp att slinga hemma för något år sen men hättan eller vad den kallades, fastnade typ :O Så fick klippa upp :O Kram

 12. Du har inte tänkt på att skola om till frisör? Det ser ju jättebra ut! Jag hade aldrig vågat göra det själv. KRAM

 13. Amen vad skönt att det blev så bra. Jag har blekt håret hemma en gång när jag var yngre. Misslyckades totalt 😂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: