Budskapen kommer när man minst anar dem.

Hej.

Änglavakt och skyddsänglar, finns dom? Änglarna finns omkring oss, de sägs ge oss tröst och sprida lugn och ro. I änglarnas himmel finns tre sorters änglar; ärkeänglar, skyddsänglar och jordänglar. Många människor är skeptiska mot att det finns olika änglar som kommer med budskap.

Glöm inte att det faktiskt är änglarnas uppgift här på jorden och i himlen att beskydda och stötta oss människor. Alla har vi varsin skyddsängel. Flera av oss som behöver lite mer hjälp, har flera stycken! Ofta kan det vara svårt att tro på änglarna förrän de verkligen behöver visa sig.

Budskapen kommer när man minst anar det!

Det var inte för inte som jag vispade till champagne glaset så det gick sönder ikväll när Tilda och jag satt vid köksbordet och hängde. Det kraschade glaset måste med facit i hand varit ett budskap från min skyddsängel om att strax skulle något gå riktigt illa och i kras. I samma veva kom det både bilder och sms i familjens sms grupp som man verkligen inte vill få eller se.

img_7920

Robert hade krockat med bilen på väg upp till Smedjebacken där han skulle eller ska göra Postkodlotteriet i helgen. Tack och lov så mår han efter omständigheterna relativt bra och lika så de i den mötande bilen. Sekunderna när jag fick se bilderna på vår krockade bild innan man faktiskt fick höra att allt var okej är allt annat än rolig. Enligt honom själv känns det mest som att han fått en ordentlig hockeytackling på en axeln och att näsan fått sig en smäll när airbagen löstes ut. Jag alldeles för många mil ifrån tyckte att han skulle åkt till läkare bara för att fått den undersökt. För enligt mig är det en sak man känner i uppståndelsen och med chock. Imorgon är ju en annan dag och andra känslor. Men han är envis och har alltid varit så måtte det nu inte vara värre imorgon bitti!

Änglar vill ofta berätta för oss genom att skicka tydliga budskap. Visst var trasiga glaset ett tecken som jag inte alls kunde tyda till något så hemskt där och då. Mest blev jag irriterad på mig själv som helt plötsligt bara stötte till glaset lite fel eller vad det nu var.

img_7924img_7925

Det är en en stor tröst att tro på skyddande änglar och att de faktiskt vakar över oss. Skyddsänglarna kommer till oss när vi behöver dem som allra bäst. De hjälper till att leda oss på rätt väg och håller oss i handen vid svåra stunder.

Tack för att du kom där borta i skogarna när vi och R behövde dig som allra mest.

Så just därför gör jag som Kajsa Kavat gör ber en Änglabön.

Det går en ängel kring vårt hus
Hon bär på två förgyllda ljus
Hon har en bibel i sin famn
Nu somna vi i Jesu namn 

♥ ♥ ♥

 

27 thoughts on “Budskapen kommer när man minst anar dem.

Add yours

 1. Jag tror också på änglar att dom finns med och skyddar oss. Har aldrig sett en ängel men tror dom finns med mig varje dag 🙂

 2. Men gud vad läskigt! Sån himla tur att han hade änglavakt. <3 Jag tror på änglar, har alltid gjort det.

 3. Men fy så otäckt!!! Jag förstår att du är tacksam för att det ändå gick relativt bra. Våra änglar är fantastiska och vi får inte glömma att visa tacksamhet

 4. Usch förstår att det inte är roligt att få sms och bilder att R har krockat.Jag tror absolut att varje människa har en egen änglavakt över oss.

 5. Fint att det har gått för bra för er 💜 Jag har sett änglar 2 gånger så otroligt vackra energier. Ta hand om er å ha det bäst 🤗😍Kramizar 💜🙏

 6. Oj och fy vad hemskt, en riktig smäll dessutom. Vilken tur att han klarade sig så pass ändå!

  Jag har sett några av dem jag har med mig, men min benämning är inte ängel i första hand. En man i jordbrun kåpa, samt en ilsken (men klok) gammal tant. Skulle jag se en biblisk ängel skulle jag få panik tror jag haha, vad har de fyra ögon och åtta armar eller hur var det nu igen? Det är fantastiskt att känna att man har dessa guider (som jag kallar dem för) med sig genom livet <3.

 7. Och nu har jag ägnat mig åt att googla för att själv hitta referensen om hur original-änglar såg ut, men hittar såklart inte ett jota *suck*. Kvarstår att de är energier, punkt slut ;p. Och att vi kallar dem vad vi vill :).

 8. Jag tror verkligen på detta med änglar och mediala grejer. Ibland är det läskigt verkligt. Vilken tur att det gick bra! Ingen rolig krock det där! Läskigt hur snabbt en olycka bara kan ske! Hoppas du har en härlig helg!

 9. Men gud vad hemskt, vilken tur att det gick så bra som det gjorde. Fy kan verkligen förstå din skräck när du fick se bilden. Jag är helt övertygad om att änglar och skyddsänglar finns. 🙂

 10. Vilken smäll! Skönt att han och övriga mår bra! Visst tror jag på änglar och även Gud. För mig känns livet mer komplett med den andliga delen inkluderad.

 11. Skönt att det gick bra 🙂 ängla vakt vet jag ej riktigt vad jag tror om , men skönt se gick bra för han

 12. Fy sjutton!!! Förstår att du hade panik när du bara såg bilderna. Åkte han in på sjukhuset ändå? Är glad att allt gick bra. Vilken änglavakt!

 13. Oj oj oj, de bilderna hade garanterat höjt min puls och givit mig magont. Så skönt att det, under omständigheterna, gick hyfsat bra iaf för alla inblandade. Jag förstår att du ville att han skulle gå till läkare, adrenalinet man får i en sådan situation gör ju att man inte alltid känner alla skador direkt.

 14. Tror också på änglar, tar ofta råd från våra ärkeänglar. Skönt att det gick bra ändå, men förstår din oro innan. En bil går alltid att ersätta

 15. en liten bok i sin hand nu somnar vi i jesu namn så sa vi o ja jag tror behårt på änglarna o de hjälper ofta till som min lycko ängel som ja brukar säga hjälper när ja är orolig o rädd
  usch men änå vilken tur det gick bra o inte va några person skador <3 hoppas han klarar sej bra

 16. Skyddsänglar finns absolut, men där finns många andra änglar också. Jag håller på att läsa en distanskurs om änglar och hur de kan hjälpa en i olika situationer, det är superintressant 🙂

 17. Men jösses! Vilken tur att det gick bra ändå. Så otäckt hur fort det kan bli sådär :/ Ta hand om er!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: