Fredagens F F F.

Hej.

Det är med hjärtat i halsgropen som jag skriver ihop Fredagens FFF inlägg men det tar vi en annan dag. Som jag redan berättat för er tog jag helt slut efter dagens uppgift att genomföra första sakerna i min arbetsförmågebedömning. Trots det så går det ju helt enkelt inte att missa mina F F F. Så jag börjar väl nu då!!!

Fredagspresenten – Blev faktiskt något som jag verkligen behövde nu när det börjar bli vår fast det snöar och är riktigt jäkla vinter väder på andra platser i Sverige nämligen nya korta sockor som funkar när våren är här. Bra saker som man verkligen behöver är nog egentligen de allra bästa presenterna. Egentligen inte snyggast med mönster men eftersom jag vill ha mina sockor för mig själv fick det bli med mönster istället för alla vita som svärmar över här hemma.

img_7861img_7862

Fredagsfokus – Jag har väl två fokus denna fredag som jag kan kalla för fokus. Först ut var det fokus som jag la på mig själv under mötet idag. Väl hemma satte jag mig med en god kaffe och dök ner i mina bästa tidningar. Fokus handlar om att ge mig själv stunder som jag behöver och mår bra av.

img_7870
Jag ser huset som ”kokuset”…eller det lilla huset hos mor och far i bilden. Tänk om jag skulle gå all in som bilden utanför och kring kokuset i sommar!!!

Fredagsfika –  Det är nog allra första gången i mina FFF historia som jag inte varit iväg och fika. Men som jag berättade förut fanns inte orken att gå och fika någonstans i stan idag. Men vem säger att man inte kan tänka om när det gäller fika och ta den till helt andra höjder? Min fredagsfika fick bli fredagsbubbel med favoritmix chipsen och  popcorn.

Mitt i allt mys hände det otäcka saker som gjorde att jag vispade sönder mitt champagne och allt bubbel hamnade i favoritmix skålen. Tur för oss att jag inte hällde allt ur påsen så att det fanns kvar till alla som inte ville ha bubbelmix….

img_7871img_7881

img_7921

img_7923

 

5a

 ♥ ♥ ♥

 

8 thoughts on “Fredagens F F F.

Add yours

  1. Tycker det är en så bra rutin du kör här på fredagarna 🙂 tänker inte alltid på att en liten sak faktiskt kan vara en fredagspresent men det är ju jätte bra!

  2. Men åh, fredagspresent lät ju väldigt trevligt 😀 Det är något som fler borde ta efter tycker jag, så mysigt!

  3. ja detta fredagslys skulle man allt unna sig, ska nog haka på det tåget och hualigen du måste varit väldigt skärrad för det som hände, hua

  4. Tycker att du gjorde helt rätt i att välja dessa strumpor så du får ha dom i fredag.Precis vem har sagt att man inte kan tänka om gällande fredags fikat.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: