Samlade kraft en stund.

Halloj.

Jag var inne i stan en stund innan jag skulle på första mötet för arbetsprövningen. Så jag kände att jag verkligen behövde samla kraft innan. Att gå och sätta mig på ett café hade inte funkat när tankarna åkte bergochdalbana i skallen på mig. Däremot att gå ner en stund bland kolonilotterna i Zinkens Odlarförening var ett mycket bättre val. för mig just idag.

Samlade kraft en stund.

Att gå runt i lille putt land som jag kallar koloniområdena är underbart. Jag bara andas liv och rörelse när jag går runt. Idag träffade jag ett par som hade en helt amazing stuga och trädgård. Vi pratade länge om trädgård, kolonier och livet i stort. Avundsjukan över deras täppa går inte beskriva i ord. Nästa gång jag hade vägarna förbi kunde jag komma förbi  på en fika och prata om hur man gör för att eventuellt bli ägare till en koloni.

5b5d5f5e

När mötet var slut fanns det inga krafter kvar alls för mig varken för att gå runt på söder och köpa fredagspresent eller för att fredagsfika. Jag ville bara hem. Hemma i Tumba igen efter att även idag kliva på och av fel på på vägen hem smet jag in på ICA och köpte smågodis. Fredagspresent fixade jag även den i raketfart. Bara för att livet kändes lite BU och BÄ en stund köpte jag med mig en liten flaska med mitt favoritbubbel.

21b

♥ ♥ ♥

7 thoughts on “Samlade kraft en stund.

Add yours

  1. Så mysigt att gå runt bland kolonierna och samla kraft. Så härligt att du blir bjuden på fina nästa gång som du har vägarna förbi där.

  2. Kolonilotter är underbara! De skapades för att människor som inte hade egen trädgård skulle ha möjlighet att hyra (med stuga) för billig penning. Hade det varit så idag också hade jag definitivt hyrt själv, älskar dem. Hoppas din arbetsträning kommer bli perfekt för dig!

  3. Det låter som en intensiv och jobbig dag. Så mysigt att få gå omkring bland trädgårdarna. Ibland drömmer jag med om en egen liten kolonilott. Du får vila upp dig i helgen nu. Kram

  4. Var det ett givande möte iaf? Jag tycker att den här dagen har känts alldeles för lång på något sätt. Jag hade inte en lika mysig miljö som du tog dig till men jag lyckades iaf få ihop en promenad på morgonen med mammas hund. Så skönt det var att bara sätta i hörlurarna och gå helt planlöst!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: