Det blev en lugn lördag för mig…

Halloj.

Så gick det en hel lördag här hemma vid ute i det underbara vädret. En dag hemmavid med utebyxorna på hela dagen var precis vad jag behövde och verkligen behövde. Vi har haft upp emot 15 grader varmt här idag.

R mår efter omständigheterna bra.

Fortfarande säger han att det känns som om han varit med om en hockeytackling på ena axeln. Näsan ska fått sig en törn och ena fingret ska vara blått samt att ett annat finger ömt. Vi får väl se hur det verkligen ser ut när han väl är hemma på söndag natt.

Hela jag känner att jag tränat idag.

Ett måste hade jag idag och det var att fixa en cheesecake till William som har namnsdag idag. Vilket var lätt fixat.

6e

Sedan har jag fått hänga runt i trädgården och fixa eller jobba ska jag nog säga. För hela kroppen talar om att jag burit på tok för mycket tung sten runt i trädgården. Som sagt jag har flyttat stora stenar. Lagt nya stenrader vid kanter. Röjt av trappan mellan bergen. Grävt ut runt den där det ska ner lavendel. Målat trappan. Planterat om basilikan. Lyssnat på podd, Betat av flera kapitel i min nya ljudbok. Hängt upp skrämma iväg rådjuren. Vill inte ens säga att de redan varit här och mumsat upp några av tulpanlökarna. GRRR!!! säger jag men jag såg också att det måste varit de som ruffat vid risrabatten och och kanske rivit sig på någon av spikarna som sitter kvar i några plankor. Trist men de får skylla sig lite själva för de har faktiskt inte i vår trädgård att göra.

img_7927

img_7931

6a

6b6dimg_7937

img_7926
Avslutar dagen med att skicka över lite Hope och Peace till er alla.

kram

 

30c

 

8 reaktioner till “Det blev en lugn lördag för mig…

Lägg till

 1. Plantera påskliljor ihop med tulpanerna så ska du se att de låter dem vara ifred ❤
  Härligt med trädgårdsarbete, här hemma har jag rensat ut massor, så otroligt skönt att få bort så mycket skit 😉

  Gilla

 2. Gott det lät, och skönt med vädret. Bra att få så mycket gjort också, våren är härlig på det viset, hösten med. Mycket sorterande och förändrande vid dessa årstider tycker jag.

  Gilla

 3. Så fint du fixar det och skönt att han då ändå då mår bra efter omständigheterna, men såklart man blir orolig, nej rackarns råddjur

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: