Fastnat med Dirty John.

Hej.

Fast jag inte är någon serie person så fastnade jag totalt i ”Dirty John” som jag blev tipsad om idag. Att historien sedan bygger på en verklig händelse gör ju inte serien sämre. Jag har verkligen fastnat i Dirty John. Har ni Netflix så kika på denna får bli mitt morgon tips till er alla. Har ni dock inte mycket tid över ska ni inte börja kika för när ni väl börjat kommer ni inte kunna sluta.

Fastnat med Dirty John.

Tack Netflix och min kära vän för tipset eller inte för nu sitter jag helt fast tills jag kollat klart känns det som. Det är så illa att jag blir tvungen att svara på alla kommentarer imorgon bitti för att jag fastnat med Dirty John.

4a4b

puss1

15 thoughts on “Fastnat med Dirty John.

Add yours

  1. Den serien har jag tänkt att se. Vad roligt att du fastnade för den även fast fu inte är en serie människa. Den ska jag allt se 🙂

  2. Dirty John har jag varit nyfiken ett tag på nu men inte hunnit se. Låter som ett gott betyg att du är fastklistrad. 🙂 Jag visste däremot inte att den bygger på verklig händelse, kul! Ska däremot tänka på att inte börja se den innan jag har gott om tid, haha.

  3. Åh jag har med tänkt att se den bara inte kommit till skott ännu! men nu blev jag sjukt sugen på det 😊

  4. Du låter som mig fast jag är helt fast i Arrow. Jag får kolla in trailern till serien tror jag inte har sett den 🙂

  5. Kul med serie tips och att du fastnade för den 🙂 jag har varit sugen på den flera gånger man har bläddrat på netflix men aldrig blivit av att man kollat på den

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: