Fastnat med Dirty John.

Hej.

Fast jag inte är någon serie person så fastnade jag totalt i ”Dirty John” som jag blev tipsad om idag. Att historien sedan bygger på en verklig händelse gör ju inte serien sämre. Jag har verkligen fastnat i Dirty John. Har ni Netflix så kika på denna får bli mitt morgon tips till er alla. Har ni dock inte mycket tid över ska ni inte börja kika för när ni väl börjat kommer ni inte kunna sluta.

Fastnat med Dirty John.

Tack Netflix och min kära vän för tipset eller inte för nu sitter jag helt fast tills jag kollat klart känns det som. Det är så illa att jag blir tvungen att svara på alla kommentarer imorgon bitti för att jag fastnat med Dirty John.

4a4b

puss1

15 reaktioner till “Fastnat med Dirty John.

Lägg till

  1. Dirty John har jag varit nyfiken ett tag på nu men inte hunnit se. Låter som ett gott betyg att du är fastklistrad. 🙂 Jag visste däremot inte att den bygger på verklig händelse, kul! Ska däremot tänka på att inte börja se den innan jag har gott om tid, haha.

    Gilla

  2. Kul med serie tips och att du fastnade för den 🙂 jag har varit sugen på den flera gånger man har bläddrat på netflix men aldrig blivit av att man kollat på den

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: