Såklart…blev det glass!!!

Halloj.

Kunde inte låta bli idag att kika ner i frysdisken med alla GB glassarna i. Säkert för att jag var lunchhungrig när jag var och handlade. Såklart fick jag med mig en ny glass för mig hem. Väl hemma satte jag mig ute på altanen under filten och mumsade glass och drack kaffe medan jag lyssnade vidare på min nya ljudbok.

Såklart…blev det glass!!!

Visst var det skönt att sitta ute men mycket kallare än vad jag räknat med så det fick bli dubbla filtar innan jag gav upp och gick in.

img_7818img_7819

Fastnade med bokhögen.

Väl inne fastnade jag återigen med alla mina trädgårdsböcker. Inte förvånade, eller hur? Jag satt och spånade och drömde mig bort om både det ena och andra. För att säga det lite enkelt kan jag verkligen gå all in och snöa in mig i något totalt. Inte för att jag är särskilt förvånad…det är bara så jag är.

img_7824img_7821

Dags att fortsätta med middagen. Vi syns och hörs lite senare igen.

29

 

15 thoughts on “Såklart…blev det glass!!!

Add yours

 1. ÅÅÅH så härligt!! Vilken lyx! Vill så gärna ha en egen trädgård jag också, haha. Nackdelen med att bo i lägenhet :/ kram <3

 2. Men åh så härligt att ta årets första glass ute! Även om det var kallt – det hör ju nästan till första gången!

 3. Men åh magnum mandel. Det är ju så gott. Påminner mig om när vi var på Gotland och jag åt en magnum mandel varje dag. Härligt att sitta ute även om det var lite kallt. Ditt trädgårdsintresse låter lite som med mig och träning och hälsa. Jag kan inte sluta läsa. 🙂

 4. Så gott med glass 🙂 för mig blev det morotskaka för jag har ätit för mkt glass på senaste men du läskade ju mig bara ännu mer 😉

 5. åh mumms va gott det såg ut . jadå vi känner dej o din trädgård hi hi
  ja du det är alltså kallare ute nu o man blir lite förblindad utav härliga solen så man vill bara ut o sen fryser man
  fin kväll

 6. Du gjorde rätt i att köpa glass 🙂 Magnum är gott 🙂 Mysigt att sätta sig på altanen och äta den 🙂

 7. Även om det var lite kyligt så låter de så härligt! Själv har jag varit sugen på deras nyhet, tror de var med kakor? Älskar Magnum hur som hehe.
  Jag kan tycka det är skönt när man fastnar lite sådär ändå.

 8. I väntan på tåget hem från skolan igår gick vi in på Pressbyrån då en av klasskamraterna skulle köpa en korv, då upptäcker vi att det var halva priset på glass så jag och en tredje tjej valde varsin glass istället för korv. Såååå himla gott!

 9. Åh magnum är verkligen min favoritglass, mums alltså! Den där har jag dock inte smakat faktiskt, kanske borde göra det. Ja usch ibland kan det verkligen vara superkallt fast man inte tror det! idag tyckte jag att det var kallt 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: