Glider omkring i sköna skor.

Hej.

Just så har det varit idag – att jag glider omkring här hemma i trädgården med mina sköna skor. Egentligen om sanningen ska fram har jag mest småfixat lite här och där bara för att få frisk luft och ro i själen. Jag är nog allt lite orolig inför att jag ska börja min arbetsförmågeutredning imorgon. Det ska bli så skönt att göra den men samtidigt så är det läskigt. Just därför har jag glidit omkring i mina sköna skor i trädgården.

Glider omkring i sköna skor.

Vilken tur att jag har de allra skönaste skorna som trädgårdsskor för när man ska vara duktig eller ta det lugnt är det som bäst att kunna glida runt.

img_7845

Rensat trappan.

Jag har rensat av trappan som inte alls blev bra. Tänk om och gör rätt och tänk annorlunda. Nya planen är att måla den och riva bort stenarna och plantera lavendel hela vägen på båda sidorna om trappa.

img_7848

img_7821

Grekiska ögonen.

De Grekiska ögonen som satt fast på några trappsteg sparade jag och placerade dem bland några andra stenar. Man ska ju spara saker som man tycker är vackra.

img_7846img_7847

Dags att trolla fram någon middag innan det är för sent.

kram

♥ ♥ ♥

11 reaktioner till “Glider omkring i sköna skor.

Lägg till

 1. Jag älskar verkligen lavendel. Hade massor i trädgården när jag bodde i hus! Så härligt att ha en trädgård att pyssla runt i 🙂 Lycka till imorgon!!

  Gilla

 2. alltså vädret idag såå härligt . ja det hade varit snyggt med lavendel runt så
  är det renutredning? ja håller på har träffat doktor o sjukgymnast har kvar psykolog och arbetsterapheft
  lycka till

  Gilla

 3. Utredningar är nervösa oavsett anledning tycker jag. Sköna skor kan göra en hel dag! Åååååå äntligen har jag ett namn på dem. Det kanske t o m är ett namn på stenarna men har bara sett dem men aldrig i samband med ett namn eller i verkligheten. Grekland har lite väl mycket backar och trappor för min smak

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: