Risrabatten växer fram.

Hej Hej.

Igår eftermiddag var jag så långt ifrån glitter och glamour man kan komma. Ni som följer mig vet att jag skulle försöka göra en egen risrabatt. Risrabatten som var en av alla de idéer jag tog med mig hem från Trädgårdsmässan.

Alltså ni skulle sett mig när jag sågade plankorna och stod uppe i vår rishög och drog och letade fram bra pinnar och grenar till rabatten. Jag är en riktigt bondunge som inte alls drar mig för att göra grisgöra. Hur som helst just nu är det bara ramen runt. Nu ska rabatten först fyllas med jord. Därefter kommer det roliga att plantera eller först köpa nya spännande växter som rådjur inte alls gillar. Har suttit och googlat runt på det massor en bra stund nu.

Risrabatten växer fram.

Just nu ser den inte för mycket ut för världen men den kommer bli så himla bra kan jag lova. När gräset blir grönt runt omkring och rabatten lever då kommer allt slit vara mödan värd, säger man så?

img_7763img_7764img_776622n

Finns det något som är är bättre för själen än att vara kreativ och skapa saker? Vara i göranden helt enkelt.

kram

10 thoughts on “Risrabatten växer fram.

Add yours

  1. Jag önskar också tills jag bor i hus och kan fixa i mina alldeles egna trädgård 😀 ! Trots att jag är super dålig på att hålla blommor vid liv är de kul att göra fint ;D

  2. Det är absolut underbart att hålla igång med olika saker, jag älskar det. Har inte samma möjligheter men min pappa har stuga på ön utanför Landskrona och det är skönt att vara ute hela dagar och hjälpa till med måsten där. Som att olja terassdäck och måla med mera 🙂 fixar mkt hemma men har lght så mest inomhus fix.. 🙂

  3. Men så häftigt! Blir ju hur snyggt som helst, så kul med trädgårdsmässor så man får massa kreativa ideer at pilla med i sin egen trädgår sedan också 😀

  4. Men så kul!! Har inte sett detta förut så det är intressant med något nytt 😀 Önskar att jag också hade en trädgård att pyssla i 🙂

  5. Men vilken rolig idé med en risrabatt. Jag har inte sett den här typen av rabatt förut så det var rolig inspiration att få se hur du ska göra din. Ser fram mot att få se med växter i framöver. 🙂

  6. Jag är så nyfiken på att få se slutresultatet senare.Kommer du ha någon markduk innan du lägger på jorden?Jag kan verkligen se framför mig hur vackert det kommer bli.Blir nästan själv lite sugen på att sno denna iden i från dig

  7. Det verkar jätteintressant med en risrabatt. Ska bli kul att se hur den ser ut med jord och växter i.
    När jag fortfarande hade tillgång till en trädgård byggde jag mig en ”skräp”-rabatt. Det vill säga att jag murade en rabatt av lite allt möjligt – gamla trasiga tegelstenar, krukor (både hela och trasiga), takpannor och allt möjligt som jag kom över. Och sen planterade jag hur mycket vackra perenner som helst. 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: