Bonushandla, Ja tack!

Halloj.

Idag fick jag avisering om att mitt paket från Johnells fanns att hämta upp på Hemköp. Förra veckan fick jag veta hur många kronor som jag fick i bonus från Johnells. Tackar och Bockar säger jag som kunde shoppa mig en ny tshirt. Ingen blev väl gladare än jag när tröjan var finare. Me Like på sånt!!!

Bonushandla, Ja tack!

Visst är det lite knasigt att det är lika roligt att öppna paket även om man själv handlat och såklart vet vad det innehåller. Vill ni se min nya fina?

img_7741img_7742

5nn

 

10 thoughts on “Bonushandla, Ja tack!

Add yours

  1. Det var en fin tröja som du hade beställt, visst är det kul att öppna paket speciellt såna man har väntat på😊

  2. Att hämta paket och öppna dom som man själv har beställt är ju vara så rolig. Lite små knasigt är det väl att man blir så glad även fast man vet vad som finns där i. T-shirten är ju så fin

  3. Snygg tischa! Blir snygg nu i vår. Haha, jag är helt med på vad du säger att det är lika rokigt att öppna paket även om man vet vad det är i. För mig finns en förväntan och spänning att något jag köpt äntligen kommit. 🙂

  4. Det är något visst med att öppna paket, trots att man oftast vet vad de innehåller för att man har beställt till sig själv! Man har ju ännu inte sett det ”live” och inte fått testa det, så det är nog det som höjer förväntningarna! 🖤

  5. Kul med bonus! Tröjan var super fin! Håller med om att det alltid är lika kul att öppna även om man vet innehållet.

  6. Håller med, det är lika roligt att öppna paket oavsett om det är till en själv och man vet exakt vad det är i. Därför jag älskar att beställa saker till videos för då får man öppna paket rätt ofta 😉 Den där var verkligen så snygg 🙂

  7. Jag tror det är roligare att öppna paket som man vet vad de innehåller när man själv beställt eftersom man förmodligen köper det man verkligen vill ha och längtar efter =) Hehe!!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: