Positiv överraskning – tummen upp.

Hej Hopp.

Gissa om jag blev positivt överraskad idag när Sanna och jag klev in på Trädgårdscafét Zetas idag. Så fort vi klev innan för dörren doftade det precis som det gör på Fabrique. Alltså doften av deras kardemumma bullar spred sig som ett täcke över cafét. Mycket riktigt så hade Fabrique tagit över Trädgårdscafét från och med öppningen nu i år. Det var ju verkligen en Positiv överraskning – tummen upp särskilt för mig som verkligen tycker om Fabrique.

Men några saker var lite små skumma tyckte både Sanna och jag. För det första så gick en gubbe (ja han var gubbe) in och ut ur cafét och filmade allt och alla flera gånger om utan att säga varför. vi var många som efter ett tag skruvade på oss och tyckte det var skumt. Efter en stund får vi veta av en kvinna som barrikerat sig vid ett bord för tre att det var Fabrique fotografen som skulle filma miljön. Konstigt….han borde berätta vad han gjorde och varför, eller hur?

Kvinnan som tog över ett bord själv trots lång kö och fullsatt sprang runt hit och dit och pratade högt och tydligt om organisations frågor med dem som arbetade vilket störde inte bara oss. Det blev liksom fel när man gör så. Liknande frågor och funderingar tar man avsides eller under ett möte. Så nu har jag gnällt klart om vad som var minus med nya cafét. Hur som helst hallongrottorna var lika goda som alltid och så vackra att se på.

2f2d2e

Letade och spanade efter rådjurssäkra växter.

Innan Sanna kom hann jag både smita in på toan och prata med en trädgårdsmästare om min risrabatt och växter som garanterat funkar med rådjur runt hörnet. Ett nytt säkert kort som jag fick tips om var rhododendron. Jag har tidigare haft svårt för dem dels för att de blommar under så kort tid och inte är så fina när de inte står i blom. några andra bra tips tog jag också med mig hem.

2c2b2g2a

Dags att stänga mina blå en stund innan min tisdag rullar vidare.

pusskram

 

3 thoughts on “Positiv överraskning – tummen upp.

Add yours

  1. En kan ju tycka att de borde informera gästerna om att de fotar eller filmar, alla kanske inte vill/bör vara med på bild liksom..
    Hoppas att du fick lite vila så att du orkar med hela tisdagen!

  2. Hehe ja man kan tycka det att han borde ha berättat det, smt frågat om alla ville vara med också. Cafét dock verkade ju jättefint

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: