Så himla skön känsla helt enkelt!!!

Halloj.

Alltså känslan när man kommer in efter att tillbringat flera timmar ute i trädgården med både det ena och andra slitet och släpet är så jäkla skön i hela kroppen. Trädgårdsarbete måste vara den mest varierande träningen som finns. Hela kroppen får sig en genomkörare. Så himla skön känsla helt enkelt!!!

Skön känsla.

Skön känsla är nog mitt ledord idag känns det som. För skön känsla symboliserar flera saker för mig idag. Först så är eller var det så skön känsla när Marcel vaknade imorse efter att igår kväll igen efter ett uppehåll tog sin spruta. Sprutorna som ska bromsa och förkorta hans feber episoder. Tre dagar med febern innan sonen själv kunde se att detta var HIDS vilket hans mamma förstod redan första dagen. Visst förstår jag sonen som själv sa att det inte var sjukdomen allt för att slippa ta sprutorna. Men dagen efter sprutan vaknade han upp frisk igen. Det var en så skön känsla kan jag lova. Självklart blev det ingen hockeymatch för honom idag men att åka på Allsvenskans premiär på Friends funkade hur bra som helst.

Skön känsla att sitta ute på altanen mot husväggen och lyssna på mina favoriter Bingo & Katrin och deras underbara podd. Jag njöt för fulla muggar av att sitta där och pausa mellan mina sysslor i trädgården. Det är vad jag kallar en skön känsla.

img_7723-1

Skön känsla att känna att jag har rensat klart alla rabatter inför våren. Jag har även delat och flyttat runt växer lite hit och dit. Hoppas att de ska trivas på sina nya platser nu bara. Nästa grej är att köpa hem massvis med jordsäckar inför potatislådorna. Köpa med en pallkrage till om inte två. Plus att jag imorgon ska påbörja min risrabatt. Jag har bara inte riktigt bestämt var det ska vara med tanke på om vi ska har ytterligare två nya pallkragar…..Men som Sickan säger i Jönssonligan ”Jag har en plan” vilket är en så skön känsla.

img_7726img_7727img_7728img_7730

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

♥ ♥ ♥

 

19 thoughts on “Så himla skön känsla helt enkelt!!!

Add yours

 1. Är de ditt växt hus? Ser så mysigt ut . Jag vill också ha ett växt hus och ha nån möbel i den så man kan sitta och mysa 🙂

  1. Så skönt att ha varit ute och påtat i trädgården, man blir ofta så mysigt trött på kvällen av det. Och bra att M i såg till sist att det var läge att ta sprutan även om han inte ville!

 2. Vad är HIDS? Skönt iaf att han är bättre. Wow vad du ser ut att ha härligt! Fix i trädgården, sitta vid husväggen och lyssna på podd, där skulle man vilja vara! Du ser verkligen ut att ha en så fin trädgård. Kram<3

 3. Trädgårdsarbete är ju både roligt och en skönkönsla. Jag brukar hjälpa mamma och hennes man med trädgårdsarbete när jag och Loui är där. Så skönt för M att febern försvann så fort av sprutan. Så roligt att allsvenskan har kommit igång nu 😃

 4. Minns när jag gjorde lite i trädgården det tar verkligen på alla krafter . Speciellt o kratta löv på hösten på sätt o vis e jag glad att jag slipper hus men samtidigt saknar o ha hus .

 5. Lyckans dig som har en trädgård att pyssla i!! Jag har nyss flyttat till lägenhet och saknar verkligen att ha trädgård. Har dock köpt ett miniväxthus till balkongen så får se om det stillar mig lite 😀 Haha!

 6. Så härligt att du har massa sköna känslor 🙂 tror också trädgårds arbete måste vara en av de bästa träningarna 🙂

 7. Många tror inte att trädgårsarbete är ett träningspass utan tvärtom.Men håller med dig om att hela kroppen får jobba.Själv börjar jag få träningsvärk i armarna efter all krattade.Vad skönt att sonen vaknade upp feberfri dagen efter sprutan

 8. Så skönt att han blev pigg nog att komma iväg på matchen. Jag går och längtar efter vår premiär imorgon.

 9. Najs att det är ditt ledord idag 🙂 Skön känsla är ju inte helt fel 😉 Vad skönt att han vaknade frisk efter sprutan 🙂 Det är så mysigt att sitta på altanen 🙂

 10. skönt att han är bättre
  ser så himla mysigt ut hos dej
  du är så duktig i trädgården
  ha en fin måndag nu

  1. Ja de är verkligen träning med trädgårdsarbete men så skönt när de är klart! 😃 Låter som ett Bra ledord!

 11. Åh jag bara blundar och låtsas att inte trädgården finns. Jag är inte så sugen på att ta hand om våran ännu. Kram

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: