Bra Bajs & Bäst från igår.

Hej.

Jag hade inte en tanke på att ta några bilder igår. Hela dagen tills krafterna tog helt slut var jag ute i trädgården och rensade och fixade inför våren. Risrabatten som många av er frågade om hann jag inte alls börja på ännu. Men jag lovar er att ni ska få vara med och se hur den växer fram. Även idag tänker jag röja runt hemma i trädgården. Tänker försöka få in ett pass yoga också. Som sagt jag tog inte många bilder igår så ni får ta del av min gårdagskväll Bra Bajs Bäst.

Bra Bajs Bäst.

Bra – Att efter en dag ute i trädgården kunna sätta sig i soffan framför Stjärnornas Stjärna med ett glas gott vin. Kikar ni på Stjärnornas Stjärna? Jag tycker att det är ganska roligt. Sedan hejar jag på Mariette. Ni kanske redan vet att jag tycker att hon är riktigt bra och har en fantastisk röst.

img_7714img_7717

Bajs  – Utan tvekan att Marcel återigen fått sin Hyper IGD. Men vi får väl vara tacksamma att den höll sig borta i 4 månader denna gången. Tänk om den kunde vara borta i flera år som den var innan förra skovet kom som varade i 3 månader av och till. Det kan kanske tyckas att det inte berör mig men det gör det. För den ångest som man känner när ens barn är sjukt med ovanliga sjukdomar som inte alls är snälla mot sina barn. Det som är spännande denna gången att det är första gången som han medicinerar under skovet. Igår togs första spruta igen etter ett uppehåll på någon månad. Fy vad denna sjukdomen är bajs.

img_7719

Bäst – Ja jag tog inga bilder på mig eller whatever när jag fixade i trädgården igår. Så jag får bjuda på en bild från i fjol. Bäst igår var givetvis att fixa och dona i trädgården. Trädgårdsgöra och att promenera runt både i skogen och stan är det som jag mår allra bäst av.

31a

29

9 thoughts on “Bra Bajs & Bäst från igår.

Add yours

 1. Ska bli härligt att följa och se vad det blir av det!
  Tråkigt att hon fått de igen, har faktiskt ingen aning om vad det är men jag ska googla nu, låter inget vidare hur som.

 2. Ibland så önskar jag att jag hade hus så att jag hade en trädgård att pyssla i, det verkar vara så himla rogivande och lugnade.

 3. åh härligt och arbeta i trädgården, saknar min så mycket. Men fick höra av grannarna här att de vi hyr av även har marklägenheter, så nu skall jag prata med dem och hoppas det är någon flyttar så jag kan få en sådan istället 🙂

  Vad är Hyper IGD för något?

  1. Ska bli jätte kul att få följa med i din trädgård och se hur den växer fram härligt med ett glas vin framför stjärnornas tjärnar ☺️

 4. Tråkigt att hon fått det där igen . Härligt att arbeta i en trädgård önskar bara jag hade en som jag kunde jobba i men har bara en balkong

 5. Härligt att vara ute i trädgården och pyssla. Hade också tänkt göra det men fastnade i en massa annat istället.
  Men vad tråkigt att han fått ett skov igen, hoppas att det snart är över och att det håller sig borta längre den här gången.

 6. Åh underbar känsla att få sätta sig i soffan efter att ha slitit ute ett tag! jag har faktiskt inte sett det programmet, kanske borde ta en kik på vad det är. Vad mysigt att bara få vara ut ei trädgården och pyssla, längtar så tills man får ett eget hus och trädgård 🙂

 7. När man håller igång och städar l trädgården är det lätt hänt att man hamnar i sin egna lilla värld och glömmer helt bort att ta bilder.Det vet jag av egen erfarenhet.Jag mår också bäst av att arbeta i trädgården och vara ute i trädgården.Det ska bli så spännande att få se lite ur din trädgård och kanske få lite inspiration

 8. Hoppas att din son snart mår bra. Ta det inte fel tycker det är hemskt att han är sjuk men dessa ovanliga sjukdomar är intressanta på ett särt. Skönt att vara ute en hel dag😊

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: