Vårskriket håll för öronen!!!

Hej Hej.

Väl hemma igen efter dagens lista var avklarad så långt den kunde hamnade jag ute på altanen med en kaffe och ljudbok i lurarna. Vinden var så starkt men behaglig och stundtals lite ljummen.

Håll för öronen här kommer Vårskriket.

Inne i stan idag kändes det som om våren äntligen är här på riktigt. Jag njöt där jag gick om kring i sneakers och klänning. Det kändes som om jag studsade fram stundtals när jag inte blåste bort. Håret stod åt alla möjliga håll. Så det var ju tur för mig att jag inte lagt håret idag hi hi….

Medan jag satt där i solen på altanen kände jag att det var dags att redan nu idag att göra Vårskriket. För jag bubblade nästan över med vilja att ta emot allt vad våren innebär. Bara för att föreviga mitt Vårskrik fick Tilda bli fotografen åt mig.

2929a29b29ff29e

Vårskriket blev även ett Vårhopp…precis som alltid ska jag göra min egen tvist på allting. Det är nämligen det som är lite jag. Att ta en bra idé och sedan lägga till eller ta bort och göra den till min egen. Typiskt skulle nog mamma och pappa säga för så har jag ju alltid varit men det är ju faktiskt det som är jag.

Skriker ni in våren med Vårskrik? Gör det i så fall för det är både roligt och skönt sedan får grannarna tycka och tro vad de vill.

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

♥ ♥ ♥

9 thoughts on “Vårskriket håll för öronen!!!

Add yours

  1. Underbart att våren äntligen är här, som man har längtat alltså. Det blåser fruktansvärt mycket här med! Jag älskar att du alltid bjuder så mycket på dig själv, jag ska också göra vårskrik fast inte i lägenheten så får bli sen 😉

  2. Gör inte det, men borde. För att när man är ute och går och inser att våren är här, det är den bästa känslan. Blir verkligen gladare av det! 😄🌸

  3. Härligt det låter 😉
    Jag älskade vårskriket i Ronja Rövardotter och det är nog ganska härligt mitt i en skog. Hemma på gården är jag nog lite för pryd för det dock…

  4. Haha va roligt att du lade till Ronja Rövardotter 🙂 härligt med dessa bilder och att du fick dej ett vrålskrik 🙂

  5. Jag och sonen har spelat hög musik ute i trädgården och dansat in våren idag.Som tur är bry sig inte våra grannar om hur mycket vi spelar eller skriker 😀 var det inte lite kallt med klänning idag?

  6. Ohh vilka härliga bilder, samt hehe ja man hör vårskriket genom dem, snyggt fångat, gillar din outfit med =D

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: