Fredagsfrukost på Lindex.

Hej.

Det var i sista stund som jag hann ner till centrum och in på Fredagsfrukost som Lindex bjöd in till.

Fredagsfrukost på Lindex.

Egentligen så skulle eller får jag inte shoppa något nytt denna månad om det inte är nya vita sneakers. De som jag köpte hem lite i panik innan vi åkte upp till Sälen var för stora nu i veckan när jag tänkte gå ut och fin gå i nya skor.

Förresten så la dottern beslag på dem när jag sa att de var förstora för mig. Byta dem i butik funkade inte längre eftersom det var ett tag sedan jag köpte dem. Nog om det skor nu…

Fin fint på Lindex.

Precis som alltid när jag har köpstopp hitta jag hur mycket fint som helst. Är ni också så? Hur klarar ni er från att shoppa ändå? Tur för mig idag att jag har en tid i stan att passs. Annars kunde det blivit ditt för mig.

img_7671img_7667img_7668img_7672img_7676

kram

 

 

10 reaktioner till “Fredagsfrukost på Lindex.

Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: