Fredagens F F F.

Halloj.

Fredagar är ju min dag. Dagen då jag alltid är lite extra snäll mot mig själv. Dagen då jag lägger fokus på att unna mig saker som jag mår bra av såsom fika, fokus stund och en fredagspresent. Så nu får ni hänga med på vad jag pysslat med idag som bara varit för mig själv.

Fredagsfokus.

Efter att jag varit en snabbis på frukost på Lindex och möte med psykologen åkte jag över till Vasastan för att äta lunch på Dolce Italiano. Jag hade fått tipset av en vän att de skulle ha så goda focaccia och även smarriga crepés. Mitt omdöme blev dubbelt för focaccian med feta och sallad var riktigt bra medan crepén var en besvikelse. Den var mera som en vikt pannkaka. Sedan stod det att det skulle vara färska jordgubbar medan det var sylt. Sylt och jag är inga kompisar. Den ända sylt som jag kan tänka mig är hjorton och då ska den vara på våfflorna uppe i Sälen.

img_7686img_7689img_7684img_7688

Fokus hemmavid.

Väl hemma tog jag med mig en kaffe ut på altanen och satte mig på berget med ljudboken som jag lyssnar på just nu i lurarna. Storytel är en av mina bättre investeringar för mig. Helt underbart att ligga mot berget ute i solen.

img_7691img_7705

Fredagsfika.

Jag räknar inte in crepén som fika för jag tog bara några tuggor på den för den blev helt enkelt för söt för mig. Hemma tog jag min fredagsfika i solen. Som gotte bjöd jag mig på en ballerina kaka. Lite snålt kan tyckas men alla de andra i paketen var någon annan som mumsat i sig.

img_7693

Fredagspresent.

Idag var det svårt att komma på någon present till mig. Mycket för att jag inte var i några butiker förutom i morse då när jag var på Lindex men då hade jag ingen tanke på det. Så jag satte mig faktiskt framför Letsdeal för att jag fått en bra kod av dem. Fredagspresenten fick bli entrébiljetter för Tilda och mig till utställningen ”Vikingaliv” som hålls i Båthall 1 ute på Djurgården. En riktigt bra deal känner jag redan innan vi varit där särskilt när biljetterna nästan blev gratis för oss. Me Like på den!!! Upplevelser kan ju faktiskt vara de allra bästa presenterna, inte sant?

viking

fredag11

♥ ♥ ♥

 

9 thoughts on “Fredagens F F F.

Add yours

  1. Najs att Foccacian var så god men vad tråkigt att crepen var en besvikelse :/ Dåligt att man inte får färska jordgubbar när det står det.. Så mysigt att sitta på altanen 🙂

  2. Vad trist att crepen var en besvikelse. Håller med om att den ser lite blek ut. Däremot ser nu foccacian ljuvlig ut och så härligt att ligga på berget så där och njuta av solen! 🙂

  3. Jag gillar verkligen tanken på att ha regelbundna dagar med fokus på sig själv. Tror att det är enormt nyttigt. Upplevelser är absolut en väldigt bra present!

  4. Åååh maten såg verkligen så god! Sparar den restaurangen<3 synd att inte crepesen va god bara:/ älskar att ge bort upplevelser. Ger hellre det än saker faktiskt. Kram<3

  5. Vilken underbar Fredagspresent och då får ni ju tid tillsammans också 👍

    Synd att maten inte var så god, jag gillar heller inte sylt..faktiskt gillar jag också bara hjortron. Så gott ❤

  6. Ja det är ibland för mäktigt och sött vissa bakverk, samt det där såg mastigt ut =D. En ballerina lät ju gott förstås =D

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: