Vandrande Hjärtat hos mig igen.

Halloj.

I måndags damp det ner ett brev i brevlådan hemma hos mig. I brevet låg vår lilla mascot som nyss varit i Linghem hos Hanna. Hjärtat hade med sig fina gåvor till mig som jag verkligen uppskattade. Det blev lite tokigt med Hjärtat då det behövde vila upp sig lite och inte orkade ut och åka. Så därför har det blivit lite knas men nu är hen frisk igen sedan någon vecka igen och åker gärna land och rike runt.

Vandrande Hjärtat är en dag i de olika dagtrådar som vi har i Länka med Kärlek. LMK som vi börjat kalla oss lite internt är en grupp för bloggare. Där vi länkar våra bloggar i dagtrådar och sedan kommenterar hos alla andra som också delat sin blogg i vår grupp.

Vandrande Hjärtat hos mig igen.

Först när Hjärtat kom satt hen i soffan och mös med mig och Tilda som låg i soffan med hög feber. Hen ville så gärna visa fina armbandet hen hade med sig. Vi satt i soffan och kollade barnfilmer hela kvällen.

25a3

Tisdagen däremot ville hjärtat gärna följa med in till stan och göra naglar. Åka pendeltåg var spännande och hen ville ha eget säte bredvid mig och delade till sist med min väska.

img_7579

Inne i stan var det lite för livat på Odenplan så hen låg i väskan och tjuvkikade. När jag däremot sa att vi skulle gå in och dricka morgonkaffe ville hen såklart vara med. Cappucino var lite för varmt men den doftade gott fick jag veta.

26f

När vi på tisdagskvällen kom till Nyköping för att kika på Flempan killarna vågade sig inte Hjärtat fram. Det var för livat både på restaurangen där R och jag åt middag och på hockeymatchen. Jag tror minsann att hen var för liten för alla som hejade och gapade och skrek. Ska jag vara ärlig så var det nog bäst att hen låg kvar i väskan även där för det var ingen trevlig stämning på matchen stundtals.

Onsdagen hade vi det mysigt hela dagen. Jag och T skulle iväg och köpa jord och sättpotatis. Men innan dess var vi ute i växthuset och kollade av hur mycket krukor vi hade och hur många nya som vi behövde.

img_7607img_7611

Att hoppa och klättra bland alla jordsäckar gillade Hjärtat verkligen. Nästan så vi fick koppla fast hen medan vi lastade säckarna i vagnen.

img_7613

Väl hemma igen hade jag hjälp av Hjärtat med planteringen. Allt går ju mycket enklare om man är två, eller hur?

img_7644

Nu sover Hjärtat gott borta vid alla växter som fått ny jord. Imorgon ska hen ut och åka igen till någon av alla medlemmarna. Visst är ni lite nyfikna på hem till vem Hjärtat ska åka? Men vet ni vad det är en hemlis som ni får se och höra om snart.

5nn

 

 

23 thoughts on “Vandrande Hjärtat hos mig igen.

Add yours

 1. Vad roligt att få läsa om Hjärtats dagar hos dig! Förstår att hen tyckte det var lite läskigt på hockeymatchen. Roligt att hen vad med och planterade blommor. Undrar om Hjärtat kommer få gröna fingrar också. 🙂

 2. Jag gillar verkligen dessa inlägg med vandrande hjärtat. få följa vardagen hos de som är här. En riktigt bra ide känner jag.

 3. Fantastiskt med växthus, det skulle jag också ha om jag bodde så till. Jag älskar att odla men har verkligen inga gröna fingrar tyvärr ;p.

 4. Det är jättekul att läsa om vad Hjärtat får vara med om! Ganska mycket under veckan hos dig måste jag säga!

 5. Vilket fint armband hjärtat hade med sig. Det låter som att ni fick väldigt bra dagar tillsammans 🙂

 6. Nu blev jag sugen på plantera, fixa och dona. åh vad jag saknar min trädgård. Jaja man kan inte få allt här i livet. Får hjälpa min far i hans lilla rabatt istället 🙂

 7. Jag önskar verkligen att hjärtat kunde komma och besöka oss.Men just nu är vi alldeles för upptagna.Jag förstår att h*n inte tyckte om när det var för livat.Å säckpotatis måste vi också handla någon dag.

 8. Jag gillar sådana här inlägg så man får se hur hjärtat har det hos andra och vad hon får göra =) så spännande

 9. Apropå hockeymatchen som jag glömde bort att kommentera så har jag, som tränare i fotboll, hört föräldrar till 13-åringar gapa att man ska krossa motståndarnas knäskålar. Jag har sett lag som redan vid nio års ålder inte behöver tacka motståndarna efter matchen då tränare anser det vara dålig stämning. 99 gånger av hundra har det startat med föräldrars aggressioner.
  Det är helt sjukt, de skulle inte göra samma sak ute på gatan, hur kan de tänka sig att det går an inom idrotten? Jag förstår hjärtat, jag skulle nog också tyckt att det var lite jobbigt.

 10. Så roligt att få läsa om hjärtans dagar hos dig. Kan tänka mig att det var roligt för hjärtat att sitta bland jordsäckarna. Så härligt att kunna plantera och lägga nu jord i krukorna.

 11. Va kul att vandrade hjärtat hade varit hos Hanna senast men tråkigt att hjärtat hade vart lite sjuk . Tur du fick lite gott me dej från Hanna 💕

 12. Så kul att få läsa om lilla hjärtats äventyr hos dig! blev så sugen på att själv skaffa ett växthus. Kanske blir så får fundera på det 😊

 13. Så kul att få läsa om lilla hjärtats äventyr hos dig! blev så sugen på att själv skaffa ett växthus. Kanske blir så får fundera på det 😊❤️

 14. Åh dessa inlägg är verkligen så mysiga att få ta del av! Härligt att återigen få besök av lilla hjärtat! Vad mycket roligt hen fick vara med på denna gång 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: