Det bor en liten torpare i mig…

Halloj.

Har ni haft en bra onsdag? Jag har mått lite si och så av och till. Men vad gjorde väl det när jag behövde åka iväg och fixa planteringsjord till alla mina sticklingar.

Handskarna åkte på.

Jag tog med Tilda på en sväng ut idag för att se om hon börjat pigga på sig lite. Vi åkte mot Bauhaus för att fixa jord och flera pallkragar. Väl inne på Bauhaus fastnade vi vid potatisen. Visst sjutton skulle vi väl inte missa sätta potatis detta året också? Vi valde ut på sorter med omsorg en tidigt och den andra som ska vara lite senare. Så himla peppad känner jag mig verkligen. Är det något som jag går igång på så är det allt vad trädgård heter. Det bor nog allt en liten torpare i mig…

img_7615img_7614img_7623

Planterade om sticklingarna och sådde.

Vi smet även in en snabbis på Rusta och köpte med nya pallkragar och lite smått och gott. Nya trädgårdshandskar vilket alltid går åt några stycken varje sommar. Väl hemma satte jag igång med att sätta om sticklingarna i nya fräsch jord. Hela jag ropar och skriker efter att gå all in i trädgården och växthuset just nu. Känns som jag bedriver en kamp mellan att rusa framåt och ta det i en lugnare takt. Men men vi får väl se vad allt landar. Ideérna för trädgården i sommar finns det hur många som helst.

img_7644img_7654img_7633img_7639

kram

30c

6 thoughts on “Det bor en liten torpare i mig…

Add yours

  1. alltså det är skoj och se va det blir som kommer upp . har du hållt på flera år? ja vet knappt när man sår ens ju
    . har oxå pallkragar o ska se va vi ska sätta i år . sallad o morötter har ja bestämt .

  2. Jag tycker att det ser så mysigt ut att plantera och fixa. Tyvärr har jag inga gröna fingrar alls. Om mina växter inte torkar sönder så vattnar jag ihjäl dem… Jag tycks aldrig hitta rätt!

  3. Skönt att du fick med dig potatisen nu, hehe! Så himla huslig, vet att jag tyckte det var kul när jag var liten men nu för tiden har jag inga gröna fingrar, snarare så dör allting jag vidrör haha!

  4. Hjärtat verkar ha haft fullt upp under veckan.
    Jag har inga växter, jag som älskade mina, men de dör för att jag inte orkar hantera dem pga trötthet 😒

  5. Har också lite att plantera om där hemma. Sonen och jag satte en mangokärna för något år sedan som nu växt till sig riktigt fint, så det är dags att plantera om i större kruka. Och så älskar jag att ta sticklingar från mina palettblad – vill bara ha fler sorter 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: