Himmel och Helvete.

Hej.

Hörni, igår hann bli idag. Vilken dag jag hade igår!  Då menar jag verkligen att livet har varit en bergochdalbana som gått upp och ner och kastat mig både hit och dit känslomässigt. Hujedamej som Emil skulle sagt. Ska jag börja med ris eller ros? Tänker att vi börjar positivt och tar lite negativt för att avsluta med nya naglarna. Så nu kör vi!!!

Himmel.

Igår vet ni att jag först skrev idag. Lilla jag klockan har slagit in på ny dag redan. Och inte blev inlägget klart i natt heller. Det är så att jag inte hänger med längre. Som sagt nya naglar skulle jag göra på nytt ställe i Vasastan. Jag fick faktiskt tips om Isabella av en bloggvän som gör hos henne. Jag hade bra tid på mig så jag hann strosa runt lite och fota och även ta en morgonkaffe. Cappucino smakar bara bäst på Espresso House.

26c26g26h

Morgonkaffe på Espresso House och funderade på livet. Hur skönt som helst ta en kaffe på ett bra kaffehak innan man sätter igång dagen på allvar.

26d26e

26f
Bästa sällskapet av lilla hjärtat.

Helvete.

Alltså vilken skam måste jag verkligen säga. Flempans match mot Nyköping gick inte Flempans väg. För motståndarna var snabbare och starkare som lag. Som om det inte var nog blev det slagsmål efter slutsignal vilket jag bara avskyr. Under hela matchen hör man på läktaren supportrar som skriker och gapar både det ena och andra om Flempan, vilket inte är okej. Såklart blev det slagsmål eter slutsignalen. Vad säger man som kronan på verket var ju såklart egna sonen med i slagsmålet till hans mammas fasa. Jag filmade det mesta av slagsmålet för att få med sig det på film vilket kan vara bra för om det blir eftergifter. Genast börja andra lagets publik gasta om att jag inte alls fick filma och så vidare vilket man får för göra ur ett journalistisk ändamål då syftet var att kunna se och använda dem om det behövs i framtiden. Mycket intressant att få höra vad jag fick just i den stunden. Att man hejar på sitt lag är en helt annan sak än vad de några i andra klacken skrek och gapade.

Hua hua att sedan tränarna och en av domarna i andra laget hakade upp sig på vår son gjorde inte saken bättre. Han slogs och var av en av alla de fem som fick game som straff och hans mamma är allt annat än glad på honom. Men att både vuxna och ungdomar står ute i foajen för att de skulle klippa honom och en till i laget är allt annat än okej.  Vår son är ju lätt att känna igen med tanke på att han är målvakt och de har större och annan utrustning att bära på.

Det som händer på isen är hockeyhändelser. Jag är helt tagen fortfarande. Jisses vilken jäkla härva….Egentligen skulle jag inte visa några bilder från matchen för jag är så besviken på allt med den och allt runt omkring. Men några blir det ändå som det känns just nu.

26k

26j

Himmel igen.

Yes nya naglar igen. Jag var hos Isabella på Birger Jarlsgatan. Himmel vilken trevlig tjej och så noggrann och kunnig. Jag hade supertrevligt och hon och jag pratade om allt och lite till redan vid första gången som vi träffades. Jag kommer garanterat gå dit igen.

26i

img_7581

Ät i Nyköping.

Innan matchen åkte R och jag in till Nyköping för maken var hungrig. Vi hamnade på ett ställe som både såg och var både mysigt och charmigt Ät. Vi hade ju lite smått bråttom som vi skulle tillbaka till hockeyhallen. Jag åt Iranska….. De var goda men lite för starka för mig. Ät var även kända för att ha mer än 50 olika sorter ÖL. På en vägg hade de samlat alla etiketterna. Coolt tycker jag.

img_7586-1img_7585img_7591-1img_7590-1img_7588-1

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

18 thoughts on “Himmel och Helvete.

Add yours

  1. Jätte fina blev naglarna! Men fy att det blev slagsmål på matchen. Hoppas allt gick bra trots allt ❤

 1. Naglarna blev super fina!! Jag är en sucker för chailatten på Espresso House.
  Men vilken match, det låter verkligen inte kul. Tråkigt när det blir sådär.

  Maten ser super ut, jag älskar starkt så det hade nog varit något för mig.

 2. Men är det alltså barn som hamnar i slagsmål eller vuxna? Jag förstår det mer om det är ungar ändå. Har aldrig förstått de galna saker som kan ske inom sport bland vuxna, sådana gånger kan jag undra om det inte finns viktigare saker att låta känslorna svalla kring, när det är negativa känslor. Tänker mig att sport ska vara sådär roligt och trevligt och går det dåligt så är det en besvikelse men inte raseri. Då tänker jag alltså vuxna, inte barn, för det är ju stor skillnad.

  Snygga naglar iaf 👍🏼!

 3. Väljer med allit EH, deras chilatte är mums mums!

  Trist med matchen, vissa vet inte hur de skall bete sig 🙁 Och det som händer på isen stannar där. Det ska inte fortsätta utan för isen!

  Så fina naglarna blev!

 4. Härliga bilder =) trist med matchen, tråkigt att vissa inte vet hur man ska bete sig =( vad fina naglarna blev =)

 5. Vilken mysig resturang som ni hittade till. Hockeyslagsmål är ju så tråkiga när det verkligen går över styr. Minns att min bror hamnade i en liknande situation när han spelade hockey. Tråkigt att din son fick ett sånt straff. Slutspelskänslor brukar ju gå överstyr. Hoppas att det känns bättre för dig i dag

 6. Alltså hur vuxna människor kan bete sig, din son verkar spela i en bra division, och vara ungefär i min ålder. Hade en 20 åring hållit på så mot mig efter en fotbollsmatch hade jag blivit galen. Ännu mer galen hade jag blivit om 20åringens förälder också håller på. Håller man på med en sport oavsett division så ska man ta det som en sport också. Det är ingen jäkla förskola där de springer runt och knuffas lite titt som tätt för någon barnslig anledning. BLIR SÅ ARG! Avskyr när man blandar ihop en sport med slagsmål och bråk osv.

 7. Låter som en bra början på dagen men inte att det blev bråk på isen det finns ju inge värre när sitt barn får vara med i de. Tråkigt att folk ska gapa på dig för att du försöker göra rätt. Väldigt fina naglar iaf 💮

 8. Gud så snygga naglarna blev! ääälskar dem😍👏 så mysiga bilder, tråkigt det där med hockeyn.
  Kram på dig

 9. Man får verkligen försöka fokusera på allt det bra istället för det negativa. Älskar verkligen dina naglar du fixade!! ❤️

 10. Espresso House har så himla mycket goda saker 🙂 Jag älskar att fika där 🙂 Restaurangmaten ser väldigt god ut 🙂

 11. Espresso house frappino är bäst!
  Vad fina naglarna blev 🙂 måste fixa mina med

 12. Usch vilken dag du har haft, förstår att det har varit lite upp och ner. Men hoppas alla mår bra under omständigheterna. Naglarna blev jättefina 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: