Speedad torsdag.

Hej.

Hur mår ni alla fina? Jag är speedad fortfarande och har tusen järn i elden känns det som. Även idag har jag haft eller kört full fart. Sjukstugan avlöser varandra här hemma. T är piggare nu och går till skolan imorgon däremot kom Marcel hem imorse från sin kompis och hade feber. Ja ja vad är en bal på slottet.

Torsdagens hit och dit.

Jag började min torsdag med en fika nere på SurÅdeg med Sanna. Vi provade på mandelbullar idag vilka gick ner utan minsta protest. Tyvärr så tog jag inte en ända bild på bageriet idag. Vi hade så mycket att prata om helt enkelt så jag hade inte en tanke på att ta några bilder. Så jag bjuder på en gamla från SurÅdeg.

28a

Nyöppnad Coop i Tumba.

Idag öppnades dörrarna för en helt nybyggd Coop-butik här hemma i Tumba. Självklart så måste man ju bara dit och kika precis som alla andra här i Tumba. Det var knök mycket folk som ville dit och fynda. Vi gjorde faktiskt en hel del fynd även vi och kom ut med en fylld matkasse för 150 kr.

img_7658img_7660

Lite mera hit och dit såklart.

Efter Coop åkte vi vidare på vår tur som innehöll både besök på ICA maxi, Apoteket, Tanka, Bauhus och vår egna ICA Solbo. Väl hemma blev det en snabblunch innan vi gick ut i trädgården och började vårfixa i rabatterna. Jag rensade och Tilda byggde ihop de nya pallkragarna som vi ska sätta potatis i när det blir så varmt att det inte längre fryser på nätterna.

img_7661

Fasiken vad tungt det är att bära jordsäckarna upp för trappan och bort till pallkragarna. Jag kände mig nästan som Hulken. Att hålla på i trädgården är fasiken inget fin göra utan rent jäkla slit och släp men ack så himla roligt och skönt.

Imorgon är det fredag igen och även den dagen står det flera punkter som ska betas av på. Jag har svårt att bromsa nu känner jag men tro mig jag försöker verkligen hålla emot mitt driv i kroppen. Vad står på era listor imorgon? På min lista står frukost på Lindex nere i Tumba centrum, psykolog besök och fika och lunch på Dolce Italiano.

puss1

 

 

 

9 reaktioner till “Speedad torsdag.

Lägg till

 1. Så jobbigt att den ena blir sjuk efter den andra men hoppas att alla är friska snart 🙂 Vad roligt att fixa lite till våren på sin tomt 🙂

  Gilla

 2. perfekt att köpa billig matkassa o kul o va där vid öppnandet . va mycket ni har gjort idag
  ja det är skoj me trädården o fixa där man längtar efter våren

  Gilla

 3. Vad roligt med en nyöppnad affär ☺️ Men så troligt med sjukor. Vi har äntligen blivit friska från våra sjukdomar, peppar peppar!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: