Frågor från kommentarerna.

Halloj.

Då var det dags igen att svara på era frågor som hamnat i era kommentarer. Ser ni brallorna? De är mitt stora mål nu i vår för nu verkligen ska de snart på igen. Hej då socker!!!

23qqqqq

Var det svårt eller enkelt att lära sig? Yogaprogrammen som jag kör har varit från Annas Yoga Skola. Hon är bra på att förklara och de passen som jag kört hittills har varit bra och lagom jobbiga för mig.

Vad heter boken som du har köpt? Boken om att gjuta i betong heter ”Betong i hem och trädgård” av Sania Hedengren och Susanna Zacke. Snart ska prova på att gjuta något spännande.

23fråga1

Men du, den där oron, är det en allmän oro och nervositet eller känner du att den är kopplad till något speciellt? Svar ja jag vet vad den kommer av men för att inte göra bloggen negativ och deppig så säger jag pass på denna frågan.

Kan du inte fråga om du kan få happy hour så delar vi på priset av en? Självklart Malin så ska jag höra mig för om vi inte kan ha delad vårdnad om en liten Nalle.

21pome

Vad föreställde fototapeten? Tapeten föreställer Brooklyn Bridge. Det svåra nu var att leta genom bloggen för att hitta någon bild på den. Till slut hittade jag några bilder från när väggen var ny. Nu ser Willes rum helt annorlunda ut med enorm datavägg och dubbelsäng. Soffan är borta men nu var det ju väggen som ni undrade om.

qq

Jag har aldrig hört CBD-olja i samband med ADHD eller bipolaritet, är det typ 1 eller typ 2? Det finns flera bra och intressanta artiklar om och hur CBD olika kan fungera stabiliserande för biopolära tillstånd.

http://www.bipolarsjuk.se/naturlakemedel-mot-angesten

https://www.cbdpriser.se/cbd-olja-mot-bipolaritet

nordic-cbd-olja-1024x538

Vart kan man få tag i denna olja? Jag hade ett samarbete med CBD – olja hos dem kan ni hitta olja.

7

9 thoughts on “Frågor från kommentarerna.

Add yours

 1. Så spännande det kommer att bli att få se vad du har gjutit sen 🙂 Fototapeten var riktigt häftig 🙂

 2. Intressant med frågor & svar! Det är faktiskt ett av mina favoritmoment hos andra bloggare 😀 Får man för övrigt vara med på ett litet hörn på vovven? 😉 Jag kan vara 10% delägare så delar ni på resten!

 3. Byxorna var sjukt snygga! Förstår att det är ett mål att komma i dem då. Blusen gillade jag också skarpt!

 4. Vilken snygg vägg ni hade det var verkligen wow. En sådan vägg skulle jag också vilja ha helt klart 🙂

 5. betong är jun å himla fint och kul att göra. ja har gjort små barnstövlar i betong jätte söta man kan sätta värmeljus i dem
  kul o se va du gör för något fint

 6. Så kul att få svar på alla frågor du fått! 😊 betongblocken verkar riktigt bra, den ska jag kanske kika efter också 😊

 7. Sådana byxor har jag med, de är så fina och ha ja jag måste också skärpa mig lite mer nu, tapeten var ju jättefin

 8. Visst är det intressant med CBD och cannabis? 🙂 Personligen föredrar jag att röka CBD i en vape (har en Mighty, dyr men riktigt bra!). Snabbare upptagning än olja, alla buds har en intressant doft och ”smak” och det känns som att effekten håller i längre.

  Hunden var för övrigt otroligt gullig 😀

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: