Självklart så missade jag inte mina FFF.

Hej.

Trots att jag kroknade på Trädgårdsmässan så gav jag mig mina F F F. De är så inkörda och går bara inte att ändra på. Rutiner som är bra ska man ju självklart hålla fast vid, inte sant?

Självklart så missade jag inte mina FFF.

Fredagsfokus – det vet ni ju redan att det var att besöka Trädgårdsmässan. Vilken var helt underbar och jag kom därifrån med massvis med nya ideér och tankar. Sånt gillar jag verkligen.

22m

Fredagspresent – Ni kan ju säkert redan lista ut åt vilket håll veckans present gick. Med mig hem från mässan fick en ny spännande sort krusbär komma. Plus två spännande Fuchsia sticklingar och några påsar basilika frön. Jag är så nöjd och glad över min present.

22fredag1

Fredagsfika – Tanken från början var att jag skulle fikat på mässan men jag tog slut när ipren tabletten gick ur kroppen. Så jag smet in på Spaaks i centrum och köpte med mig en semla hem och fika hemma under filten. Helt rätt för mig idag.

22q

natti

♥ ♥ ♥

 

22 thoughts on “Självklart så missade jag inte mina FFF.

Add yours

 1. men åhh ja gillar verkligen fredags ff f så kul på såna mässor och man är i himmelriket typp ha ha
  tänkte här om dagen va jag ska så i min krage i år . men är så dålig på det där

 2. Trädgårdsmässa låter så inspirerande, kul att du fick med dig något hem. Semla slår ju aldrig fel!

 3. Så roligt att få gå på trädgårdsmässan. Klart att lite blommor fick bli fredags present i går. Så klokt av dig att köpa hem fredags fika när värktabletten gick ur kroppen

 4. Vad smart och kul med FFF :-D. Jag älskar krusbär, bland det godaste som finns. Riktigt bra presenter med nya gröna vänner <3.

 5. Gjorde du rätt i att köpa med dig en fika hem och skönt att du kunde gå på mässan trots förkylning, bra med ipren

 6. Vad roligt att du kom hem med lite nytt från trädgårdsmässan. Krusbär är väldigt gott tycker jag. Bra val av fredagsfika men trist att febern kom tillbaka när iprenen gick ur kroppen.

 7. Gott med semla 🙂 Nu var det ett tag man åt semla men känner nog att jag börjar tröttna på det nu så blir inte det på ett tag även om du läskade mig lite med det 🙂

 8. Härligt att de tre FFF inte trillade bort. Nu saknar jag min trädgård ännu mer och mer blir det väl när våren är här på riktigt och sommaren. Men jag hoppas få tag i en marklägenhet snart så jag får lite trädgård igen! 🙂

 9. Semla under en filt eller ett täcke känner jag också för just nu. Det är så fint ute men blåser som jag vet inte vad här.

 10. Vad spännande med krusbärsväxten, det är ju så gott med krusbär! Vi köpte lite tomatfrön, morotsfrön, gurkfrön, rädisa och nånting mer igår – jag ser fram emot att få fixa i ordning detta =)

 11. Vilken tur jag blev ju nästan orolig för dig om du missat det. Känns som att det är lika viktigt för dig som för oss läsare.

 12. Så mysigt att gå på mässa och få massa inspiration. Skönt att Iprenen hjälpte så att du kunde gå på mässan, även om du fick fika hemma ☺️

 13. Tanken på krusbär ger mig barndomsminnen! Plockade mängder av krusbär på en kolonilott i Polen och mumsade i mig. Men oj, vad surt det var! Hoppas de växer bra hos dig!

 14. Mysigt med mässa och du fick med dig något hem därifrån. Gott med en semla också!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: