Himmelriket för mig.

Halloj.

Jag trotsade som sagt min förkylning även idag tills jag verkligen kroknade och åkte hemåt men jag var där och det var det som jag verkligen ville idag. Trädgårdsmässan var helt amazing. Men jag skulle gått igår för idag var det hur mycket pensionärer som helst. Det välde ut busslass med dem medan jag pratade klart i telefon innan jag gick in. Galet mycket folk idag. Tanken var att jag skulle tagit min fredagsfika på mässan men jag ville bara hem när jag var färdig. Det var lite för mycket folk för min smak så nu har jag lärt mig läxan som jag egentligen redan visste om – gå alltid på första mässdagen mitt i veckan från och med nu.

Himmelriket för mig.

Vet faktiskt inte varken vad eller var jag ska börja men som det brukar bli här inne hos mig får ni följa med mig runt på mässan. Så berättar jag lite under de bilder som jag tycker behöver en förklaring.

22b
Hur charmig var inte denna lilla bron som bara fanns där för syns skull.

22c

22d
Gjuta i betong är något som jag varit sugen på redan förra sommaren då jag köpte en bok om just detta. I år ska jag allt gjuta något bra.
22e
Det är något visst med kronor i denna formen. Den som jag så gärna vill ha som tatuering på ena ringfingret om ni minns.

22f

22g
Ympkvistar som man själv kan använda och försöka göra ett unikt träd eller buske.

22h22j22k

22l
10 fågelholkar deltog i finalen på mässan. Flera riktigt kreativa men denna föll mig allra bäst i smaken.
22m
Vi har ju lite knepig trädgård på baksidan men jag fick så bra tips och idéer om hur man kan odla även om delar av baksidan är skogstomt. Jag fick flera spännande och intressanta tankar med mig hem.

22n22o22p22i

Detta besök på mässa är det som fick bli mitt Fredagsfokus för bara mig just denna fredagen.

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

 

14 thoughts on “Himmelriket för mig.

Add yours

  1. Vad mysigt det ser ut från bilderna och vilken tur att du orkade åka och jag förstår att det va en upplevelse för dig =)

  2. Alltså vet du hur många såna kronor jag slängt som jag hade ute. Attans…. Inser nu att det var skitdumt. Jag hade så gärna varit där med dig. Kram

  3. Oh där hade jag älskar att gå, älskar sådant. Hade mer än gärna fått klämma se och känna på grejerna, älskar trägungan, så fiiiin

  4. Usch vad tråkigt att höra att du ännu en gång är förskyld.Åh denna mässan hade passat mig utmärkt för att få lite inspiration för trädgården.Vad heter boken som du har köpt?älskar alla dessa bilderna.

  5. Åh en trädgårdsmässa gud vad kul. Hade älskat att vara där även om jag inte har någon trädgård. Så mycket fint som verkade ha där

  6. Så fina bilder från mässan, fick själv upp ögonen för den mässan nu ed hjälp av dina bilder. Ser fantasstiskt ut

  7. Men vad fint, så kul att gå på mässa och med trädgårds tema, det skulle jag verkligen vilja göra med. Härliga bilder i alla fall

  8. Ja jag tycka med att det är skönare att gå när det inte är för mycket folk. Och när folk går så sakta är lite irreterande men det såg väldigt fint ut. 🙂

  9. Så roligt att gå på trädgårdsmässa 🙂 Kan tänka mig att det var riktigt najs 🙂 Hade också gått om det varit här 🙂 Vad roligt att få se lite bilder därifrån 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: